2777
2789
عنوان

⚘🌸🌼اگ حاجت داری بیا🌸🌼⚘

204 بازدید | 42 پست

سلام ❤ فردا تولد آقامون امام حسن عسکری هست.. بیاین واسه حاجت رواییتون صلوات هدیه بدیم ب پدر آقامون صاحب الزمان 🥺❤ تا امام حسن عسکری و صاحب الزمان واسطه بشن پیش خدا برای رسیدن ب حاجاتمون....تعداد صلوات رو اعلام کنین ❤🤲

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

۱۰۰تا صلوات میفرستم.تو رو خدا برای خواهر زادم دعا کنین.شب و روزمون شده دعا و گریه😭😭

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۰۰ تا

حاجت روا بشی بحق صاحب الزمان عج 

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
۱۰۰تا صلوات میفرستم.تو رو خدا برای خواهر زادم دعا کنین.شب و روزمون شده دعا و گریه😭😭

100

۱۰تا

100 تا التماس دعا  دعا کنین این ماه مامان شم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792