hazal95 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 427 عنوان پودر طلای سبز کیا خوردن 6445 بازدید | 25 پست دوستان تعریف این پودررو خیلی شنیدم اونایی که استفاده کردن وعوارضی ندیدن بیاین بگید و اینکه چاقیتون برنگشت؟مرسی از همگی 1400/08/22 | 20:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 اینا همشون فیک اومده اصل نیس دیگ فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
hazal95 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 427 من نصفشو خوردم اثر نذاشت😐😐😐 جدی آخه میگن باید سه دوره خورد
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 🥲❤ برو دکتر تغذیه فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
hazal95 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 427 برو دکتر تغذیه عزیزم قبلا رفتم ولی بازم برگشت 😭😭کلی هم هزینه کردم
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 عزیزم قبلا رفتم ولی بازم برگشت 😭😭کلی هم هزینه کردم جدیرفتی چیا بهت داد خب شاید ادامه ندادن ب خوردنو برگشتدکترت خوب بود؟ فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
hazal95 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 427 جدی رفتی چیا بهت داد خب شاید ادامه ندادن ب خوردنو برگشت دکترت خوب بود؟ اکثرا ویتامین و پودر ویتامین،نزدیک یه سال رفتم نمیدونم واقعا شاید،آره دکتر خوبی بود ولی عالی نبود
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 اکثرا ویتامین و پودر ویتامین،نزدیک یه سال رفتم نمیدونم واقعا شاید،آره دکتر خوبی بود ولی عالی نبود کدوم شهری فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
hazal95 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 427 کدوم شهری کرمانشاه گلم میگم برم باشگاه نمیدونم تاثیر گذار هست یا نه
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 کرمانشاه گلم میگم برم باشگاه نمیدونم تاثیر گذار هست یا نه اها فک کردم مشهدی ک ادرس بدم بری باشگارو نمیدونم والا موندگاره چاقی یا نقدو وزنت چنده فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
hazal95 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 427 اها فک کردم مشهدی ک ادرس بدم بری باشگارو نمیدونم والا موندگاره چاقی یا ن قدو وزنت چنده ۱۶۵۵۰ مرسی عزیزم