hazal95 مدیر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 427 عنوان پودر طلای سبز کیا خوردن | مشاهده متن کامل بحث + 6445 بازدید | 25 پست دوستان تعریف این پودررو خیلی شنیدم اونایی که استفاده کردن وعوارضی ندیدن بیاین بگید و اینکه چاقیتون برنگشت؟مرسی از همگی 1400/08/22 | 20:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 ۱۶۵ ۵۰ مرسی عزیزم انقدم لاغر نیسی فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 لاغر دیده میشم😂بعد کلا صاف 🤣😂 متنفرم از لاغری😕خودمم رنج میبرم فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
hazal95 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 427 متنفرم از لاغری😕خودمم رنج میبرم آخی عزیزم پس تو هم لاغری قدووزنت چنده
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 آخی عزیزم پس تو هم لاغری قدووزنت چنده ۱۵۶،۴۴اره خیلی بدم میاد مخام برم دکتر😑 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
hazal95 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 427 ۱۵۶،۴۴ اره خیلی بدم میاد مخام برم دکتر😑 ام کالری شماری کن من خودم یه مدت انجام دادم ۴کیلو اضافه کردم ولی سرماخوردم ورفت😭
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 ام کالری شماری کن من خودم یه مدت انجام دادم ۴کیلو اضافه کردم ولی سرماخوردم ورفت😭 😕اخه دلم ورنمیداره فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
hazal95 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 427 😕اخه دلم ورنمیداره منم کلا یکم پرخوری کنم بعدش مریض میشم معدم بهم میریزه😁ولی خب قبلا باشگاه میرفتم اشتهام یکم بهتر شده بود باشگاه بنظرم خوبه
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 منم کلا یکم پرخوری کنم بعدش مریض میشم معدم بهم میریزه😁 ولی خب قبلا باشگاه میرفتم اشتهام یکم بهتر ش ... ای بابا😫 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 ان شالله به وزن هدفت برسی عزیزم❤ 🥺خداکنه فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|