2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرت چیه؟

قشنگه ولی من بلندتر و ازادتر میپوشم..

اگر مجلس زنونه باشه اره ولی تو خیابون نه نمیپوشم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

هر پوششی که مانع دیده شدن بدن بشه حجابه کامله دیگه

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

خیلی جدیدا باز خریدم

من دنبال کار زمستونی هستم تینا نازکن برا تابستون

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
خخخخ  من هم این از زیر چادر میپوشم گلم

بله عزیزم برا زیر چادر عالیه که

من خودم خیلی راحت میپوشم ولی به نظرم عبا خیلی قشنگه برای حجاب

Mamnoon

من چادر میپوشیدم تا همین دو سال پیشا ولی سخت بود واسم.الان عبا میپوشم یا مانتو بلند خیلی راحت تره تو دست و پات نیس . چادر قشنگیای خودشو داره ولی حس میکردم شیک پوش نیستم اونجوری🤕

اگه از شما بپرسم «از زندگیت چی میخوای؟» و شما این‌طور جواب دهید که «میخوام خوشحال باشم و یه خانوادهٔ خوب و یه کار دلخواه داشته باشم.» پاسخ شما آن‌قدر متداول و حدس‌زدنیست که در واقع هیچ معنایی نداره. سوال جالب‌توجه‌تر، سوالی که بیشتر مردم هیچ‌گاه به آن فکر نمی‌کنند، این است که «چه رنجی تو زندگیت میخوای؟ حاضری به‌خاطر چه‌چیزی تو زندگیت اذیت بشی؟» چون به نظر میاد که پاسخ این سوال نقش مهمی در زندگی ما ایفا می‌کنه.
سلام استارتر درخواست مو قبول میکنید سوال داشتم ازت

سلام ببخشید همین جا بپرسید ممنون 🙏

من چادر میپوشیدم تا همین دو سال پیشا ولی سخت بود واسم.الان عبا میپوشم یا مانتو بلند خیلی راحت تره تو ...

منم همیطور با چادر احساس خوشتیپی نمیکردم