2777
2789
خواستم بپرسم تو زمستون چیکار میکنید واسه گرم شدن جنس عبا فرق می‌کنه یا روش چیزی میپوشید؟

عزیزم زیرش لباس گرم میپوشم 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
عزیزم زیرش لباس گرم میپوشم 

واسه رفتن به مهمونی تو هوا سرد میخواستم بدونم چیکار باید کرد.بیرون سرد داخل خونه گرم

تا حالا عبا جلو زیپ دار دیدید؟

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه رفتن به مهمونی تو هوا سرد میخواستم بدونم چیکار باید کرد.بیرون سرد داخل خونه گرم تا حالا عبا جل ...

جلو زیپ اره خوبه 

والا فک کنم تو این حالت چادر میپوشم ی کت یا کاپشن میپوشم رو عبا

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
جلو زیپ اره خوبه  والا فک کنم تو این حالت چادر میپوشم ی کت یا کاپشن میپوشم رو عبا

بنظرت میشه یه عبا با پارچه جنس پشمی دوخت زیپ دارهم باشه.بعد بشه راحت درآورد.

رو عبا تا حالا ندیدم چیزی بپوشن

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
بنظرت میشه یه عبا با پارچه جنس پشمی دوخت زیپ دارهم باشه.بعد بشه راحت درآورد. رو عبا تا حالا ندیدم چ ...

جنس پشمی نمیدونم فک کنم هزینه ای زیاد میشه 

باید از ی خیاط بپرسی 

اره منم دیدم رو عبا هیچی نمیپوشن 

زمستونا سخته واقعا نمیشه چیزی پوشید رو عبا

سلام عزیزم.من تا حالا عباهام مشکی بود.شما تاحالا عبا رنگی داشتید؟؟

سلام گلم اره رنگی داشتم

میتونم بپرسم چه رنگی؟؟واسه تابستان چه جنسی میگیرید که خنک باسه؟

کرپ الیزه 

کرپ 

رنگ زمردی بنفش 

سورنه ای

اره خیلی خنکن