2777
2789
عنوان

سرماخوردگی یا کرونا یا تومور

340 بازدید | 10 پست

سلام. مامان من ی توده تو ریه اش داره که هنوز معلوم نیس سرطانی هست یا نه. الان دو روزه بابا علایم سرماخوردگی داره. مامان هم از دیشب اضافه شد. گلو درد و سوزش گلو شدید داشت که نمیتونست آب دهنشو قورت بده. وز نصف شب سردرد هم بهش اضافه شد. طرف های صبح آبریزش بینی و عطسه هم داشت. رفتیم دکتر چهار تا قرص نوشت و گفت بذارین چند روز بگذره بعد تست کرونا بدین. اومدیم خونه ابریزش بینی و سردرد مامان خیییییلیییی شدید شده. کسی با علایم مشابه مامان داشتین؟؟؟ سرماخوردگی یا کرونا؟؟؟ تو گوگل سرچ کردم میگه شاید توده تو ریه متاستاز کرده به جمجه و باعث ابریزش بینی شدید شده. راستی الان تبم داره دمای بدنش ۳۸.۲ درجه شده

دیگه همه علائم کرونا رو داره 

سرما خوردگی تب نداره تب نشانه عفونته

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
دیگه همه علائم کرونا رو داره  سرما خوردگی تب نداره تب نشانه عفونته

مرررسی عزیزم جواب دادی

کرونا ابریزش بینی شددددییییددد داره،؟؟؟؟

اخه شنیده بودم کرونا ابریزش بینی نداره.

بعد انققققدر شدیده که نمیتونه سرشو دولا کنه. همش دراز کشیده. تو نت زدم میگه توده شاید به جمجه متاستاز کرده. استرس گرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرررسی عزیزم جواب دادی کرونا ابریزش بینی شددددییییددد داره،؟؟؟؟ اخه شنیده بودم کرونا ابریزش بینی ن ...

عزیزم برای من و پسرم داشت ابریزش ولی شوهرم نداشت  تو هر بدنی یه جوری خودشو نشون میده

اگر تب نداشت  امکانش بود چیز دیگه ای باشه ولی چون تب داره خیلی حواستون بهش باشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
عزیزم برای من و پسرم داشت ابریزش ولی شوهرم نداشت  تو هر بدنی یه جوری خودشو نشون میده اگر تب ند ...

مرررسیی عزیزم. به نظرتون چند روز بگذره بعد تست بدیم که نتیجه تست درست باشه؟؟

مرررسییی عزیزم. به نظرتون چند روز بگذره بعد تست بدیم که نتیجه تست درست باشه؟؟

بعد سه چهار روز، ولی اگه خدای نکرده علائمتون تشدید شد حتما به پزشک مراجعه کنید.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
مرررسیی عزیزم. به نظرتون چند روز بگذره بعد تست بدیم که نتیجه تست درست باشه؟؟

عزیزم یکی دو روزی صبر کن چون جواب تست هم خودش دوروز طول میکشه خدایی نکرده دیر نشه و ریه اش رو درگیر نکنه

برای من تو ۳ روز ریه ام رو ۱۵ درصد درگیر کرد چون من سیستم ایمنی ضعیفی دارم شروع کردم تزریق رمدیسویر تو سه رو خوب خوب شدم

درمان باید بموقع انجام بشع