2777
2789
عنوان

رژیمیابیاین

71 بازدید | 12 پست

خانومامن ۶عددکدوسبزروبایه پیازویه قاشق روغن ورست کردم دوقاشقم رب زدم بهش.یتیمک کدوبهش میگن .یه بشقاب پرخوردم .باچهارکف دست نون .به نظرتون کالری بالایی داره ؟

۱۸کیلووزن کردم 😍

خالی میخوردی دیگه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه فست بودم خیلی گرسنم بود😔

اخ لعنت ب رژیم 😥😥😑منم رژیمم معدم داره میره

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

کدو معمولا کالریش زیاد نیس و من خودمم میخورم. بیشتر مشکل در خوردن نون و برنج.شما کف دست رو چجوری حساب میکنی؟فقط وسط دست یا انگشتا رو هم حساب میکنی؟

منظورم برا کف دست نون که میگی 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

سلام...به نظرم یکم زیاد خوردی، هم ۶ تا کدو زیاده، هم نون زیاد خوردی باهاش، من نصف این غذا رو میخورم ...

آخه توی رژیم دکترکرمانی نوشته که کدوآزاده خوردنش .بعداگه میخاستم وعده ی معمولیم روبخورم همینقدرنان توش بوددیگه .الان معدم احساس سنگینی میکنه 

۱۸کیلووزن کردم 😍
کدو معمولا کالریش زیاد نیس و من خودمم میخورم. بیشتر مشکل در خوردن نون و برنج.شما کف دست رو چجوری حسا ...

عزیزم فقط کف دست بدون انگشت حساب میشه .من یه اکانت اینستادارم وعده هامونوش میزارم اگه خاستی ادرسشومیدم بیادورهم باشیم 

۱۸کیلووزن کردم 😍
عزیزم فقط کف دست بدون انگشت حساب میشه .من یه اکانت اینستادارم وعده هامونوش میزارم اگه خاستی ادرسشومی ...

حالا یه روز اشکال نداره اینقدر خوردی. منم حقیقت سیر نمیشم گاهی همین ۴کف دست نون رو میخورم ولی خب غذام نسبت به قبل کم شده.قبلا دو سه برابر این رو میخوردم 

همین که غذا رو کم تر از قبل کنی خودش خیلی خوبه 

پیجت رو بذار عزیزم.منتها من فعلا بخاطر مشکلات گوشیم اینستا ندارم.اگه مجدد نصب کردم فالو میکنم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

آخه توی رژیم دکترکرمانی نوشته که کدوآزاده خوردنش .بعداگه میخاستم وعده ی معمولیم روبخورم همینقدرنان ت ...

آهااا، نمی دونم اگر طبق رژیم خاصی جلو میری که همون کارو کن، اما من تو رژیمم نون و برنج خیلی کم میخورم

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷