2777
2789

چگونه فرد مورد نظر را برای خاستگاری جذب کنیم؟ 😁😁😁😁😁

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
من با بی محلی😂

😂 امتحان میکنم 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مذخرفه بابا قانون جذب کیلو چنده

😶😶😶😶

هرشب بهش فکرکن😐 ازساعت سه نصف شب تا پنج صبحم ضمیر خیلی فعاله واسه جذب چیزایی ک میخایو همیشه بنویس ...

عالی بود مرسی 😍 

تو روایت هم داریم ک حضرت علی هم  فرمودن ک ذهنت زندگیتو می‌سازه حای تو فزان هم آمده ک میگن سوء ح ...

مشکل همینجاست که من و شما نمیتونیم روایات رو تحلیل کنیم

اگر اهل خدا و پیغمبری یه نگاه به نظر رهبر راجع به قانون حذب بنداز یا دیگر مراجع

یا  رائفی پور

اگر اهل علمی نظر شهاب اناری و دکتر هلاکویی رو در مورد قانون جذب بخون

کتاب « قدرت من هستم» از جول اوستین رو بخون بعد برو به تمام ذکر هایی که تو نماز میگی دقت کن، چند بار به خدا میگی مه من ضعیفم، من ناتوانم.

اگر بازم بخوای واست دلیل و مدرک میارم خواستی بگو ایدی تلگرام بدم 

مطلب ک بخونی درموورد ضمیر ناخوداگاه و قدرت جذب میبینی ک حتی نزدیکترم ب خدا میشی 

قانون جذب چرت و پرت، مزخرف، اراجیف و محملاتی بی پایه اساسه

لطفا گوش نکنین 

اینو کسی میگه که یه عمر با قانون جذب بوده و حتی کلی هم جذب داشته