2777
2789
عنوان

از وقتی زن داداشم مارو باهم دید....

1293 بازدید | 43 پست

با عشقم بیرون بودیم خیلی خوش و خرم ...

بعد رفتیم در خونه داداشم کار داشتیم دیگه زن داداشم اومد احوال پرسی اینا...

دیگه از وقتی این مارو دید نمی‌دونم چرا به بهانه های مختلف میخواست دعوامون بشه اون شب به خیر گذشت 

ولی دیشب باهم دعوا کردیم الکی الکی 

میگم شاید به خاطر چشم واینا باشه کاری هست انجام بدم

😑😐😶😐

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

😐

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون خودش عشق داره نترس😐😐

نه اتفاقا 

اونا هم اوایل زندگی خیلی عاشق هم بودن واصلا به لیلی و مجنون معروف بودن توخانواده ها اما یهو تو شش ماه زندگیشون دود شد رفت توهوا که به دادگاه طلاق واین چیزا رسیدن..

الان درهفته ۷روزه یک روزش ر‌وکنارهمن

به خودت تلقین نکن اینجوری باشه که هیچکس رو نباید ببینی! شاید عشقت ولی خانواده تو دیده حس کرده موضو ...

نبابا 

وقتی باهم رفتیم در خونه داداشم یعنی همه چی علنی هست دیگه بعدشم پسرخالمه

هنو نسبتی باهاش ندارید چرا اخه باید چشم بزنن

چون به چشم به شدت اعتقاد دارم....

دیدم که آتیش حسرت چه برسر زندگی همین زن داداشم آورد...

واین که از وقتی بین زن و شوهر شکرآب شده هرجا که بازن داداشم میرم یه  زن وشوهری باهم خوشحالن همش میگه نگاه چقدر خوشحالن چقدر خوشبختن خدا فقط اینارو می بینی منو نمی بینه

با عشقت درو قفل کنید از تو خونه تکون نخورید که رابطتون خراب نشه چون آدم هایی که حسرت عشق دارن همه جا زیادن چشمتون میزنن😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند