کاربر سال ۹۶ هستم .خودم کاربریمو لغو زدم. جز مهرو محبت و کمک فکری اینجا همش مجازیه . نه به انتظار از کسی ،نه انتظار از کسی . خیلیا اینجا همه ی واقعیتو نمیگن، اما بیرحم نباش اگه کمک فکری لازم داره کمکش کن . 🚫 لطفا آقایون تاپیک های من نیان و ریپلای نزنن . من اومدم اینجا با خانمها و هم جنس های خودم حرف بزنم . حس آرامش و امنیت دارم اینجوری .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه بارداری، تعبیرش با کسای دیگه فرق داره، بچه ت خیلی سربه راه میشه ولی خود تو شاید مانعش بشی پس از همین الان دین و ایمانت رو قوی کن، گاهگاهی خیلی از دین و ایمان غافل میشی شاید گاهی نظام دنیارو برا مدتی قبول نداشته باشی، تو دین دم دمی مزاج شدی تغییر بده خودت رو
مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد
حسم اینه آدمی هستی که با دوست و دشمن گرم میگیری، یادت نمیره چی سرت آوردن یا چه حرف هایی بهت گفتن ولی مدلت اینجوریه به روی طرف نمیاری، من اینو از خوش اخلاقیت میدونم
مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد