2777
2789
عنوان

چرا اینجاهم سرشون تو کار بقیس

129 بازدید | 15 پست

من دوتا کاربری دارم یکی رو گوشیمه یکی رو سیستمم بود، اونی که رو سیستم بود فعالیت بیشتری داشت تاپیکامم عموما درمورد کیست تخمدان و مشورت گرفتن درمورد سیاست تو رابطم یا گلدوزی و باشگاه و کلا چیزای زنونه بود، فقط شونصد تا تاپیک برای انتخاب کادو تولد دوست پسرم زدم   بعد هروقت یه تاپیک میزنی در مورد هرچی باشه چندنفر پیدا میشن که راپورت بزنن یا توهین کنن که تو چرا این تاپیکو زدی، بابا به کسی چه خب، وقتی تو عنوان توضیح دادم تاپیک در مورد چیه و تو توضیحات کاملتر کردم شمایی که دوست نداری چرا میای توهین میکنی، طرف دوسات تو تاپیک من بوده و پیگیر این قضیه که چرا تاپیک زدم بهمم گفت مردک هیز  اخه کدوم مردک هیزی ده بار تاپیک میزنه از فین فین کردن همکارای مردش سر صبح و راحت نبودن با بی ادبی هاشون میناله؟ این موضوعات برای شما تحریک کنندس؟ انقد بیکارید دنبال سوژه برای برای زیراب زدن یا دخالت کردن هستید اخه.. حداقل کمک نمیکنید اعصاب ادمو با چرتو پرتاتون خورد نکنید،  همون گزارش بزنید مهم نیست والا فقط توهین و پرت و پرت گویی رو نمیدونم کجای دلش بزاره ادم وسط درگیری که داره و براش تاپیک زده

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه اکثرا تعادل روحی ندارن و‌حالشون خرابه

تازه من هربار قشنگ تو عنوان تاپیک میگم موضوع چیه که اگه کسی اوکی نیس نیاد، باز میان، توهین میکنن میرن

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
اینجا از همه قشر و فرهنگی هستن، متاسفانه ادمای سطح پایین هم ‌کم نیستن ، بهشون توجهی نکن

یسری تو همین کابری تاپیک زدم درمورداینکه تو باشگاه خونریزی داشتم مشکلی برای بکارت پیش نیومده باشه چندنفر چنانی توهین کردن و گفتن گزارش میزنن انگار جیشده، سایت زنونس و این قضیه ام واسه همه زنا

یسری تو همین کابری تاپیک زدم درمورداینکه تو باشگاه خونریزی داشتم مشکلی برای بکارت پیش نیومده باشه چن ...

اینا احتمالا از شهرهای بزرگ نیستن متمدن نیستن هنوز تو صدسال پیش موندن

من خودمم توشهر کوچیکی هستم که عقب مونده هم هست، ولی احترام میزارم به همه نظرات، درک نمیکنم بعضی از مردم رو، چقدبیکارن

من خودمم توشهر کوچیکی هستم که عقب مونده هم هست، ولی احترام میزارم به همه نظرات، درک نمیکنم بعضی از م ...

اهاااا فکرمیکردم ربط داره پس نداره ، ربط به فرهنگ خانوادگیشون داره

کیستت چ نوعه! 😑

نمیدونم فقط میدونم کیست و تنبلی تخمدان دارم یسری چهار ماه پریود نشدم و رحمم نازک بود امپول هم نشد بزنم با دارو پریود شدم، روزی دوتا متفورمین میخورم سالهاست، اصلا زده شدم از پیگیری این موضوعات خیلی وقته دکتر نرفتم

اهاااا فکرمیکردم ربط داره پس نداره ، ربط به فرهنگ خانوادگیشون داره

نه اینا از خواب بیدار میشن میگن خب امروز گند بزنیم تو روز کی؟ میان نی نی سایت

نترس اینجا یسریا فک میکنن ساخته شده بیان از قوم شوهر بگن و حرفای خاله زنکی و دعوای خودشون و شوهرشون

من فک میکنم به یاد و خواهر زیراب زدنای دوران دبستانشون میان اینجا ، حالا گیرم که یه تاپیک ممنوع زدم، وقتی داری میبینی یه مشکلی دارم که مشورت میخوام مرض داری دخالت میکنی

ببخسید حرفتون توهین محسوب میشه شهر منم کوچیکه و مردمش فکرشون متعصب و بیخوده ولی دلیل نمیشه همه تو این شهر همینجوری باشن