بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه تاپیک چند وقت پیش تو پر ازدید ها بود . از کم بودهایی که بچگی داشتیم . عنوانش درست یادم نیست ولی خیلی تو پربازدید موند و صفحات زیادی جلو رفت . خیلی ها و منجمله من یاد کم بودهای مالی تو بچگی افتادیم و ناراحت شدیم و غصه خوردیم .خیلی ها هم نوشتن . .
میدونی اسی عشق تنهایی کافی نیست . بچه بی پولی و نداری رو نمیفهمه . درکی نداره و با ازمون و خطا یاد میگیره . چرا باید به خاطر خودمون با این دنیا اشنا کنیمش ؟
بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
درسته عزیزم اون موقع نمیدونستیم بعداون زمانا گرونی نبود تا این حد بچها الان پرتوقع ان بزرگم ...
هرکس باید زندگیشو خودش بسازه ، من خیلی ها رو میشناسم که خودشون به شدت ثروتمندن اما به بچه هاشون هیچی نمیدن تا بچه یاد بگیره این خودشه که باید آیندشو بسازه نه شرایط
بی عوض دانی چه باشد در جهان؟ ....... عمر باشد، عمر ،قدرش را بدان ......
متن منم بخون اسی چی نوشتم . میخوای بیاری بیار ولی یادت باشه زمانی ازت پرسید چرا پول نداشتید منو اورد ...
من خودم از زندگیم دارم لذت میبرم ، انصافاً تو دنیا تلفیقی از لذت و درد رو توأمان داریم ، نه سختی محض و نه لذت محض ، من خوشبختی رو با پول تجربه نکردم با عشق تجربه کردم
بهش میگم به دنیا آوردم که یک دنیا عشق بهت بورزم و به پات بریزم ، در هر صورت وجود داشتن بهتر از نیستیه
بی عوض دانی چه باشد در جهان؟ ....... عمر باشد، عمر ،قدرش را بدان ......
خیلی دلایل . نبود اینده نه برای خودم نه بچم تو این کشور . دونفر داریم کار میکنیم تا بتونیم زنده بمونیم . زندگی مرفه پیش کش . انگار رو تردمیل داریم میدویم . نبود امنیت روانی و مالی و شغلی . نبود امنیت جانی چه زن چه مرد . سیستم اموزشی و پرورش داغون . (بحثممدیریتی هستش و الا معلم های عزیز از جون مایه میزارن )
بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد