2777
2789

ن بابا هزینه ها فجیح بالااااااس

من فقد ۵تومن پول سونووازمایش و دوا و دکترم وویزیتای وحشتناکشون شده

هنوزخیلی موقع ها نرفتم وبعضی ازمایشات انجام ندادم😣

وای بحال بقیش

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تاپیک چند وقت پیش تو پر ازدید ها بود . از کم بودهایی که بچگی داشتیم . عنوانش درست یادم نیست ولی خیلی تو پربازدید موند و صفحات زیادی جلو رفت . خیلی ها و منجمله من یاد کم بودهای مالی تو بچگی افتادیم و ناراحت شدیم و غصه خوردیم .خیلی ها هم نوشتن . . 

میدونی اسی عشق تنهایی کافی نیست . بچه بی پولی و نداری رو نمیفهمه . درکی نداره و با ازمون و خطا یاد میگیره . چرا باید به خاطر خودمون با این دنیا اشنا کنیمش ؟

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
درسته عزیزم اون موقع نمیدونستیم بعداون زمانا گرونی نبود تا این حد  بچها الان پرتوقع ان بزرگم ...

هرکس باید زندگیشو خودش بسازه ، من خیلی ها رو میشناسم که خودشون به شدت ثروتمندن اما به بچه هاشون هیچی نمیدن تا بچه یاد بگیره این خودشه که باید آیندشو بسازه نه شرایط

بی عوض دانی چه باشد در جهان؟ ....... عمر باشد، عمر ،قدرش را بدان ......
خوب طرف پول نداره خودشو از لذت بچه دار شدن هم محروم کنه این چه استدلالیه؟ 

بنظرم پول چک کف دسته چه تضمینی داره که اون پدر مادر تااخر بزرگ کردن بچه شون پولدار بمونن 

خیلی ها قبلا اوضاشون خوب بوده ولی یهو بهم می‌ریزه همهچی 

هیچی معلوم نیست 

ن بابا هزینه ها فجیح بالااااااس  من فقد ۵تومن پول سونووازمایش و دوا و دکترم وویزیتای وحشتناکشو ...

عزیزم شاید زیاده روی کردی من خیلی از دوستان باردارن خیلی ها هم زایمان کردن تازگی اصلا تا این حد خرجن کردن

هرکس باید زندگیشو خودش بسازه ، من خیلی ها رو میشناسم که خودشون به شدت ثروتمندن اما به بچه هاشون هیچی ...

متن منم بخون اسی چی نوشتم . میخوای بیاری بیار ولی یادت باشه زمانی ازت پرسید چرا پول نداشتید منو اوردید چی جواب میدی ؟برای دل خودمون ؟ 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
مگه بچه فقط میادکه پدرومادرلذت ببرن پس خوداون بچه چی؟نبایداززندگیش لذت ببره 

احساس خوشبختی به‌چیه عزیزم؟ 

چیزی که باعث حق خوشبختی میشه صرفا پول نیست 

اتفاقاً احساسات ها عمیق خوشبختی معمولا با غیر از پول ایجاد میشه

متن منم بخون اسی چی نوشتم . میخوای بیاری بیار ولی یادت باشه زمانی ازت پرسید چرا پول نداشتید منو اورد ...

من خودم از زندگیم دارم لذت میبرم ، انصافاً تو دنیا تلفیقی از لذت و درد رو توأمان داریم ، نه سختی محض و نه لذت  محض ، من خوشبختی رو با پول تجربه نکردم با عشق تجربه کردم 

بهش میگم به دنیا آوردم که یک دنیا عشق بهت بورزم و به پات بریزم ، در هر صورت وجود داشتن بهتر از نیستیه

بله بچه خرج داره. کسی که تمکن مالی نداره عمش میخواد خرج دوا دکتر و دارو بیمارستان و لباس و پوشک وشیر ...

شیر که از خودم میخوره در حد لباس و دوا دکتر که دیگه منظورم نیست عزیزم

من خودم از زندگیم دارم لذت میبرم ، انصافاً تو دنیا تلفیقی از لذت و درد رو توأمان داریم ، نه سختی محض ...

هنوز بعد ده سال این جسارت رو ندارن بچه بیارم و بهش بگم اوردمن بهت عشق بدم .   

یه بچه پر از حسرت رو تصور کن که اینده خوبی نداره 

یعنی هر کس از نظر مالی خیلی خوب نباشه بچش پر از حسرت میشه و آیندش خراب ؟

اتفاقاً اکثر کسانی که الان به بهترین و بالاترین جاها رسیدن از فقیرترین خانواده ها بودن 

اکثر رتبه های تک رقمی کنکور 

صاحبان کارخونه زر ماکارون و شانا و ...

چرااااااااااااا عزیییزم؟

خیلی دلایل . نبود اینده نه برای خودم نه بچم تو این کشور . دونفر داریم کار میکنیم تا بتونیم زنده بمونیم . زندگی مرفه پیش کش . انگار رو تردمیل داریم میدویم . نبود امنیت روانی و مالی و شغلی . نبود امنیت جانی چه زن چه مرد . سیستم اموزشی و پرورش داغون . (بحثممدیریتی هستش و الا معلم های عزیز از جون مایه میزارن )