2777
2789
عنوان

پول گرفتن

276 بازدید | 27 پست

بچه ها تودوران عقدم..

همسرم مردخوبیه..

اما تا من نگم پول بهم نمیده..ماتودوران عقدطبق رسممون خرجمون دیگه بااونه..منم دختر ولخرجی نیستم..

ولی تا خودم نگم مستقیم اصلا بهم پول نمیده..

مثلا گاهی وقتی یه چیزی براش میخرم بهم میگه خانوم پول داشتی که گرفتی؟ بعد اون بار واقعا دیگه ته کارتم بود بهش باخنده گفتم تهش رودیگه کشیدم..شنید که اینو گفتم.

بعد دوروز بعدش رفتم یه جایی وبااسنپ واینا گفت پول داشتی خانوم گفتم دیگه هرچی بود دادم..

اینا رومیشنوه ولی یه کلمه نمیگه بیابهت پول بدم...

اگه بریم بیرون یه چیزی خوشم‌بیاد میخره برام..

مثلا قبلنا خودش برام بسته همراه اول میگرفت بعدمن اون روز بستم تمام شد رفتم ایرانسل گرفتم وبعد گفت چرا ایرانسل گرفتی گفتم بسته تخفیفی گذاشت منم دیگه پولم نمیرسید دیدم خوبه گرفتم..بازم هیچی نگفت..بهش گفتم شنیدی گفت آره.

اوایل فگر میکردم خسیس ولی نیست تا وقتی مستقیم بهش نگی اصلا عکس العملی نشون نمیده..

منم سختمه...دوست دارم خودش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دستش تنگه

این روزا خرج کردن سخت شده....

و شاید بهش پی نبرده ک باید برات پول بزنه همیشه

بعضیها نمیدونن

همین اولشو با خودخوری شروع نکن

رک حرفای دلتو بزن با ملایمت و منطقی

بیوتی تراپیست هستم ، مشکلات پوستیتونو بپرسید تا حد توان  جواب میدم
باهاش چندین بار صحبت کردم میگه حق داری..ولی بازم کار خودش رومیکنه

ببهش بگو چرا میگی حق دارم اما بازم حواست نیس...

بیوتی تراپیست هستم ، مشکلات پوستیتونو بپرسید تا حد توان  جواب میدم
فکرنکن بری توزندگی درست میشه ها..همی الان ی فکرجدی کن 

خب چندبار باهاش صحبت کردم..خودم یه میزانی مشخص کردم‌که در ماه بده ..میده ولی بازم باید هی بهش یادآوری کنم

یه مقداری رو تایین کن مثلاً ماهی یک میلیون بگو به کارتت بریزه و بگو اگر بیشتر خواستم بهت میگم

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز