2821
2789
عنوان

پول گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 27 پست

شوهر منم تو دوران عقد اینجور بود و منم مثل تو به روش نمی اوردم.

الان که دیگه عروسی کردیم و با هم صمیمی شدیم،بهش میگم چرا پول نمیدادی،یا دوست داشتم برام کادو بخری.

میگه باور کن بلد نبودم.کاش رک و راست بهم میگفتی من از کنایه هات متوجه نمیشدم.

باهاش چندین بار صحبت کردم میگه حق داری..ولی بازم کار خودش رومیکنه

بهش بگو بدم میاد هی بیام رو بزنم بهت 

خودت حواست باشه هر وقت پول دستته یه مقدار برام بریز .دیدی نمیریزه پیام بده شماره کارتت رو بفرست بگو بیزحمت کارتمو اوکی کن خالی ام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از مردها خب واقعا نه اینکه بخوان خسیس باشین بلد نیستن بنظرم یه روز خیلی دوستانه این مسائلو بگو بهش چون  نیازه که دو طر خواسته ها و نیازهاشونو باهم در میون بزارن 

شاید دستش تنگه این روزا خرج کردن سخت شده.... و شاید بهش پی نبرده ک باید برات پول بزنه همیشه بعضیه ...

نه دستش تنگ نیست..

خیلی بامهربونی گفتم..خیلی زیاد..قول میده میگه باشه ولی بازم هیچ فرقی نمیکنه.

سعی کن از همین الان بهش بفهمونی که زن داشتن خرج داره

والا دوست دختر داشتن هم خرج داره چه برسه به زن زندگی

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎

مردا کلا دوبار تربیت میشن تو عمرشون    یه بار تو خانواده شون    بار دوم موقع ازدواج با همسرشون    پس خودت باید روش کار کنی بهش یاد بدی ازش بخوای   اونم به مرور زمان میفهمه که برات خرجی بده    الان دیگه خودت باید زرنگ باشی   

شوهر منم تو دوران عقد اینجور بود و منم مثل تو به روش نمی اوردم. الان که دیگه عروسی کردیم و با هم صم ...

من رک بهش ولی مهربانانه میگم..تاچندروز خوبه دوباره همون جور مثل اول..

آهان.فکر کردم بهش نگفتی تا حالا🌹

نه خیلی میگم..

اوایل که اصلا نمیداد بعد من بهش گفتم خیلی ملایم ومهربون قبول کرد.بعد دیدم مثلا درماه دوبار برام صدتومن میریزه..منم خجالت میکشیدم به خانوادم بگم پول میخوام چون همه چیزش خوبه ولی ضعفش دقیقا تومسئله مالی..

الان بهترشده ولی تانگم نمیریزه ومثلا کلا ماهی ۳۰۰ تومن میده ولی هرچیزی که بگم میخوام رومیخره..

عزیزم بعضی از آقایون خودشون ذاتا میدونن که باید نیاز خانم رو برطرف کنن.... مثلا همسر من توو دوران دوستیمون بدون اینکه من ازش بخوام هر ماه یه مبلغی به کارتم واریز میکرد.... حتی دو دور مونده به پ...یودم بدون اینکه من بدونم یا بخوام پول میزد بحسابم میگفت دو روز مونده به پر..‌.‌ برو نوار بهداشتی بخر... 

بعضی از آقایونم هم هی باید بهشوون بگی انقد بگی و بخوای که براشون عادت بشه.‌.‌‌. عزیزم ناراحت نباش انشاا... که درست میشه

عزیزم بعضی از آقایون خودشون ذاتا میدونن که باید نیاز خانم رو برطرف کنن.... مثلا همسر من توو دوران دو ...

دوسش دارم ودقیقا همین مسئله مالی دلم رودلم رومیشکنه..

تواین چندماه ماهی چنددفعه راجبش باهاش صحبت کردم ولی دیگه چقدر بگم آخه...

نه خیلی میگم.. اوایل که اصلا نمیداد بعد من بهش گفتم خیلی ملایم ومهربون قبول کرد.بعد دیدم مثلا درماه ...

خب خوبه.انشاالله به مرور بهتر هم میشه.

به نظرم طبیعیه چون تازه وارد زندگیش شدی عادت نکرده