چند وقته بینمون فاصله افتاده، شرایط جوریه ک نمیتونم بهش پیام بدم و بگم ولی، دارم میمیرم از بی خبری و دلتنگی💔شب ک میشه قلبم فشرده میشه،دیگه دارم دیوونه میشم هیچ راه حلی ب ذهنم نمیرسه..🥺😭چیکار کنم؟
اگه بگم سالی دوسالی یه بار از دور میبینمش چی میگی؟💔کشنده نیس بنظرت؟
خیلی تلخه خیلی...اینکه نمیدونی هنوز بهت فکر میکنه یا نه ..اینکه نمیدونی فراموشت کرده یا نه ..عشق عذابیه شبیه جهنم ..من با تک تک سلول بدنم حس کردم ...ای کاش عمرم زود تموم بشه دیگه بیشتر ازین عذاب نکشم
پسری که قبلا دیوونه وار عاشقم بود همه کاربرام میکرد ولی من نمیدونستم قدرشو تاصبح برام گریه میکرد نصف شبا میومد دم درمون رد میشد عکسشو میفرستاد امامن عین خیالم نبود اماالان جامون برعکس شده اون شده ی تیکه سنگ من شدم دیوونه شرمنده ها ابجی ها بجای اینکه راهنماییت کنم اینارو میگم چون واقعا دل خودمم پرخونه
اخخخخ کجاشو بگم اخه...۶ سال عاشقش بودم از دور،بعد ۶ سال اومد اعتراف کرد ک اونم عاشقم بوده،دل تو دلم نبود اون روزا، تو رویا زندگی میکردم...ولی خوشیم طول نکشید..یه دو ماه بعدش بینمون اختلاف پیش اومد سر یه موضوعات خیلی مسخره، و بدون اینکه چیزیو مشخص کنیم فاصله بینمون افتاد و الان تقریبا سه سال میگذره از اون روزا...