2777
2789
عنوان

دلتنگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 30 پست

واقعا دنیا چرااینجوریه اخه منم امشب ترکیدم هرچی ازدهنم اومد گفتم البته فحش نه حرفای دلمو الانم اومدم اتاق هی چشام پراشک میشه حالافامیلامم که منو میبینن یازنگ میزن درجا میپرسن چی شد نیومد خاستگاریت یابه مامانم میگن این حرفا بیشترحالمو خراب میکنه من تو چه فکریم اوناتو فکرچی ان اه بابا دلم پره درده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلتنگی خیلی بده ..باز خوبه مدتیه ندیدیش  اگه ۱۰سال نبینیش چی ..اگه برای همیشه نبینیش  😔 ...

اگه بگم سالی دوسالی یه بار از دور میبینمش چی میگی؟💔کشنده نیس بنظرت؟

اگه بگم سالی دوسالی یه بار از دور میبینمش چی میگی؟💔کشنده نیس بنظرت؟

خیلی تلخه خیلی...اینکه نمیدونی هنوز بهت فکر میکنه یا نه ..اینکه نمیدونی فراموشت کرده یا نه ..عشق عذابیه شبیه جهنم ..من با تک تک سلول بدنم حس کردم ...ای کاش عمرم زود تموم بشه دیگه بیشتر ازین عذاب نکشم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
چرااا واقعا چراا😭

پسری که قبلا دیوونه وار عاشقم بود همه کاربرام میکرد ولی من نمیدونستم قدرشو تاصبح برام گریه میکرد نصف شبا میومد دم درمون رد میشد عکسشو میفرستاد امامن عین خیالم نبود اماالان جامون برعکس شده اون شده ی تیکه سنگ من شدم دیوونه شرمنده ها ابجی ها بجای اینکه راهنماییت کنم اینارو میگم چون واقعا دل خودمم پرخونه 

خیلی تلخه خیلی...اینکه نمیدونی هنوز بهت فکر میکنه یا نه ..اینکه نمیدونی فراموشت کرده یا نه ..عشق عذا ...

دقیقا همین ک گفتی💔وقتی نمیدونم استوری دلتنگیی ک‌میزاره واسه منه یا نه،وقتی نمیدونم انلاینه با کی چت میکنه...وقتی نمیدونم اصن دوسم داره یانه...بخدا دیوونه کنندس خدایا منو ببین😭

پسری که قبلا دیوونه وار عاشقم بود همه کاربرام میکرد ولی من نمیدونستم قدرشو تاصبح برام گریه میکرد نصف ...

الهی بمیرم💔عزیزم راحت باش توام یکی مث من اخه مگه جاییو داریم حرف بزنیم خودمونو خالی کنیم

الهی بمیرم💔عزیزم راحت باش توام یکی مث من اخه مگه جاییو داریم حرف بزنیم خودمونو خالی کنیم

اره خدایی به مامانمم نمیتونم چیزی بگم همش میمونه تو دلم عقده میشه..شما باهم نیستین مگه 

دقیقا همین ک گفتی💔وقتی نمیدونم استوری دلتنگیی ک‌میزاره واسه منه یا نه،وقتی نمیدونم انلاینه با کی چت ...

حالم خیلی بده 😔😔

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
الهی..چندمدت باهم بودین قبلا

اخخخخ کجاشو بگم اخه...۶ سال عاشقش بودم از دور،بعد ۶ سال اومد اعتراف کرد ک اونم عاشقم بوده،دل تو دلم نبود اون روزا، تو رویا زندگی میکردم...ولی خوشیم طول نکشید..یه دو ماه بعدش بینمون اختلاف پیش اومد سر یه موضوعات خیلی مسخره، و بدون اینکه چیزیو مشخص کنیم فاصله بینمون افتاد و الان تقریبا سه سال میگذره از اون روزا...