2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2303 بازدید | 161 پست
عزیزم حتما برو پیش یه دعانویس معتبر.زندگی منو هم با طلسم داغون کردن دست رو دست نزار

الان دوماهه ما درگیریم😞😞😞😞از اول صفر با من قهره میامم باهاش حرف بزنم میگ دیگ نیمخانت برو میام نده زنگم نزن

دعا نویسه گف تورو از چشمش انداختن از فامیلای خودتم هس

تو الان چی کردی ابجی

خدایا همه امیدم به توعه♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم😞😞😞😞😞😞😞😞😞بخدا نیمدونم چی بگم ک یکم از دردت کم کنه😞😞😞فقط خدارو قسم میده به بزرگ ...

تایپکاتو خوندم میشه به یه بزرگ ریش سفیدی بگی بیاد وسط واسطه شه رابطتون درست شه

تو ک میدونستی انقد نامتعادله چرا اجازه دادی بهت نزدیک شه چن سالتونه

اشتباه کردم😞😞😞😞😞اینقد دوسش داشتم چشمامو رو همه بستم😭😭😭😭

بهش گفتم بیا بریم پیش مشاور ببینیم خب تقصیر کدوممونه ببینیم اون حداقل چی میگ اگه گف نمیتونید زندگی ...

ی شخص شخیصی میگفت قند رو نجس کنید اگه تونستید بندازید دهنتون اگه نتونستید قاطی چای یا چیزی کنید

آسمانیست اگر ماهِ خدا حرفی نیست،،ماهِ من روی زمین است ولی مااه تر است🌙
بهش گفتم بیا بریم پیش مشاور ببینیم خب تقصیر کدوممونه ببینیم اون حداقل چی میگ اگه گف نمیتونید زندگی ...

خب چجور باهاش رفتار میکردی ؟؟ ب چ چیزای حساس بودی ؟؟ کلا اخلاقتو بگ.

چون نامزد منم یبار بخاطر بعضی از کارام ک چیز خاصی نبود می گف خسته شدم   

این حرفو منی دارم بهت میگم ک از 16 سالگی عقد کردم و تجربه هام زیاد و الان 26 سالمه با یه بچه 5 ساله... ولی  تودوران عقد همیشه از رو بی عقلی و سن کمم تصمیم گرفتم. فقط جدا شو ازش حالا ک خودش میخواد. 

http://B2n.ir/f24222
اشتباه کردی گذاشتی بت دست بزنه.هوووف حرصم میگیره نمیتونم کمکی کنم.نطمعن باش اگه طلاقت بده تاوان میبی ...

بابام بدونه میکشه منو😞😞😞😞همش میترسم اون روز برسه و تو دادگاه بابام بفهمه

چطور تو روش نگاه کنم😭😭😭😭😭

توی مفاتیح باطل کردن سحر هستش بگیر بنویس حتما اثر داره

خودم باورم نمیشه😞😞😞فقط میگم چطور شد سر یه دعوا اینقد شوهرم با من سرد شد

پس چرا عروسی اومد

میگف دلتنگت میشم ولی باید تحمل کنم😭😭😭

بابام بدونه میکشه منو😞😞😞😞همش میترسم اون روز برسه و تو دادگاه بابام بفهمه چطور تو روش نگاه کنم😭 ...

عقدت بوده گناه نکردی .ب بابات نگین.ازش جدا نشو اصا.بمون اما اگه بداخلاقی مرد بی تفاوت باش.آبروت مهمه.

توکلت به خدا باشه نگران نباش حل میشه ولی اینم بهت بگم دعانویس خوب اصلا نداریم اگه طرف آدم مومنی باش ...

چشم ابجی میخونم تورو برام دعا کن

من دوست ندارم زندگیم نابود شه😭

بابام بدونه میکشه منو😞😞😞😞همش میترسم اون روز برسه و تو دادگاه بابام بفهمه چطور تو روش نگاه کنم😭 ...

اصلا نگران نباش به هر حالا تو زن عقد کردش حساب میومدی. باهاش کنار بیا ولی با اون نرو زیر یه سقف

http://B2n.ir/f24222
اون چیه به چکار میاد؟؟

والا میگن برای زیاد شدن مهرو محبت بین زن و شوهر هست. یا زیاد شدن رزق و روزی. که دعای خودشو داره. از اونیکه میگیری روش خونده میشه بهت میده. خیلی هارو دیدم که جواب گرفتن

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 
حتما حتما برو دعاتو باطل کن ما خیلییی اعتفاد داریم و تا مرض طلاق با شوهرم پیش رفتیم دعارو باطل کردیم ...

دقیقا بخدا ماهم اینقد با هم خوب بودیم

هر روز چن بار تلفنی حرف میزدیم

من میرفتم تا یه هفته خونشون میموندم

همه به رابطمون حسودیشون میشد

دوستم میگف شمارو فقط چشم زدن

ولی الان اصلا هیچ جوره کوتاه نمیاد فقط میگ طلاق

یه روز میگ نهریتو بزار اجرا یه روز میگ توافقی

اذیتم میکنه

بخدا از گل نازک تر به من نمیگف الان فقط فحش میده میگ زنگ‌نزن پیام نده

شما کجا رفتین باطل کردین ابجی