2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2303 بازدید | 161 پست
ابجی وضع زندگی من خیلی به مراتب بدتره ۴ ماه با مادرم به خاطر شوهر ابلح و لاتم قطع کردم اگه برم سمت م ...

الهی بمیرم😞😞😞😞😞😞😞😞😞بخدا نیمدونم چی بگم ک یکم از دردت کم کنه😞😞😞فقط خدارو قسم میده به بزرگیش ک تورو نجات بده

هرچی صلاحته جلو پات بزاره خواهر

خدایا همه امیدم به توعه♥️

گلم تاپیکاتو دیدم وضع تو از منم خرابه 

ب نظرم بزار کارشو بکنه 

ب شدت درکت می کنم چون منم خیلی ب نامزدم وابستم و این حالتو الان میفهمم 

ولی وقتی اینجوره .... 

برو پیش مشاور باهاش یا همون باطل نامه بگیر .... 

ولی اول بشین با خودش حرف بزن ببین دردش چیه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم اینا بهانشونه وگرنه چه دعایی براشون نوشتن .میخوان از زیر مهریه و...فرار کنن

اخه جالب اینه هر روز یه چی میگ

یه روز میگ برو بزار اجرا

یه روز میگ توافقی

خستم کرده😞😞😞

اشتباه کردی گذاشتی بت دست بزنه.هوووف حرصم میگیره نمیتونم کمکی کنم.نطمعن باش اگه طلاقت بده تاوان میبینع ب روز سیاه میفتع.بامرگیو میشه ترمیم کرد به مادرت بگو کمکت کنه.بازم تصمیم با خودت

بخدا هر روز هر دعایی ک بگید میخونم برا شهدا چله صلوات برداشتم چله سوره یاسین زیارت عاشورا همه چی ...

توی مفاتیح باطل کردن سحر هستش بگیر بنویس حتما اثر داره

میخونم بخدا اصلا خودمم از طلسم و اینا بدم میاد فقط میگم یه دعانویس خوب ک سید باشه با ائمه سروکار د ...

توکلت به خدا باشه نگران نباش حل میشه

ولی اینم بهت بگم دعانویس خوب اصلا نداریم اگه طرف آدم مومنی باشه راهنماییت میکنه چه سوره ای از قران و چه دعای که معتبر باشه رو بخونی ، نه اینکه خودش دعا بنویسه

فقط از خدا بخواه و به ائمه متوسل شو

نماز اوّابین که گفتم رو حتما بخون گلم ، هم به نیت خودت هم به نیت شوهرت ، شاید برای شوهرت دعا گرفته باشن

هرچیزی برای خودت میخونی برای شوهرتم بخون

اصلا نمیدونم اعتقاد داشته باشم یا نه😞😞اصلا شوهرم انگار سردرگمه نیمدونه جی کنه شما باور دارین به ج ...

حتما حتما برو دعاتو باطل کن ما خیلییی اعتفاد داریم و تا مرض طلاق با شوهرم پیش رفتیم دعارو باطل کردیم باز مثل قبل عاشق شدیم . ببین یتی ما اینقدررر عاشق هن بودیم خوب بودیم هیشکس باورش نمیشد شوهرم تاحالا از گل نازک تر بهم نگفته بود یهو عین روانیا شد سد کوچک ترین چیز دعوا میکرد باهام صبا پامیشد میگف دیگ نمیخامت فقط طلاق . دعاتو باطل کن به خدا که زندگیت درست نیشه نگو اعتقاد ندارم ک دعایه بد یندگیرو نابود میکنه چه اعتقاد داشده باشی چه نداشده باشی

گلم تاپیکاتو دیدم وضع تو از منم خرابه  ب نظرم بزار کارشو بکنه  ب شدت درکت می کنم چون منم ...

بهش گفتم بیا بریم پیش مشاور ببینیم خب تقصیر کدوممونه

ببینیم اون حداقل چی میگ

اگه گف نمیتونید زندگی کنید من راهمو میکشم میرم

میگ نمیام احتیاجی نیس

میگ دیگ زده شدم از زندگی متاهلی

اخه جالب اینه هر روز یه چی میگ یه روز میگ برو بزار اجرا یه روز میگ توافقی خستم کرده😞😞😞

هیچی بالاتر از خدا نیس .دعا نویس بنداز دور از الان با دعا خودتو بدبخت نکن

بنظرم دعا نویسو ول کن. جدا شو از ازش. کسی ک الان زد زیر تمام تعهداش بدون هیچ علتی باش نرو زیر یه سقف... مهریتو بزار اجرا چون زن شدی کل مهریه رو باید بده اگه میتونی صداشو ضبط  کن وقتی ک داره میگه توافقی جداشیم حداقل یه مدرکی داشته باشی ک اون میخواد جداشین. برو خداروشکر کن قبل این ک باش بری زیر یه سقف خودشو نشون داد... 

http://B2n.ir/f24222
2790
2823
2791
2779
2792