2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

1078 بازدید | 61 پست

سلام ۲ ساله ازدواج کردم خواهر شوهرم که فقط یدونه داداش داره خونمون نیومده حتی برای چشم روشنی هیچ وقت نیومده  دوستان. حتی  ۳ بار هم در مراسم های مختلف دعوتش کردم نیومد  ما جمعیتمون  زیاد نیس فوقش یک  مهمونی ۵ نفره می خواستم بگیرم ولی نیومد.. الان ماشبن خریدن شوهرم میگه بریم چشم روشنی ببریم...

هرچقدر به شوهرم میگم ۲ ساله نیومده  اصلا به حرفم  گوش نمیکنه حرف حرف خودشه 

امروز هم کلی جر و بحث دعوا کردم...

مادرشم  مثل خواهرش یک ماه هم نرم  خونشون نمیگه چرا نمیاین... کلا یکبار بهم زنگ هم نمیزنه...

منم امروز نرفتم خونشون...

با شوهرم دعوا کردم شدید

شوهرم دیگه فک کنم از من بدش میاد

چیکار کنم اخه؟؟ فقط خواهر و مادرش دوس داره...به من میگه اونا بدن تو خوب باش... میگه اون نمیاد ولی ما بریم... من دیگه نمیخوام خودمو کوچیک کنم ...کلی گریه و زجه  زدم ولی شوهرم نمیفهمه  هروقت بدم مادرشوهرم  کلی متلک و تیکه میندازه که جوابش نمیدم به شوهرمم  میگم نگا مادرت چی گفت میگه نه من نشنیدم یا منظورش اون نبوده تو بد برداشت میکنی...

خوب کاری میکنی توام نرو وقتی اکن نمیاد حتما دوست نداره توام بری دیگه

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااای از دست این شوهرا. مادر شوهر خواهر شوهر من الان اومدن راااحت نشستن منو دخترم خوابمون میاد همش داریم چرت میزنیم. نشستن تلویزیون میبینن تلویزیون خودشون کار نمیکنه

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
خوب کاری میکنی توام نرو وقتی اکن نمیاد حتما دوست نداره توام بری دیگه

شوهرم  نمیفهمه...بخدا نمیفهمه... اصلا رو اعصابم... اعصابم کلی خورد کرد من هرچیزی که از دهنم درومد بهش گفتم  وبعد بهم گفت که ازت بدم میاد  و باهام حرف هم نمیزنه😔😔

خواستم بگم شوهرتو همراهیش کن....مطمئن باش شما سبک نمیشی....دوست داشته بره خونه خواهرش...باهاش برو.اونم نیومد نیومد.شاید همسرخواهرشوهرت نمیذاره بیاد یا اهل رفت و آمد نیست.ولی شاید خودش دوست داره بیاد اما همسرش نمیذاره یاهر احتمال دیگه.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

میاید تاپیکم 😢 ، کسی جوابمو نمی‌ده🥺😩

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
شوهرم  نمیفهمه...بخدا نمیفهمه... اصلا رو اعصابم... اعصابم کلی خورد کرد من هرچیزی که از دهنم درو ...

بزار خودش تنها بره تو نرو نهایتش

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
کار خوبی میکنی حتما رفت و آمد دوست ندارن همین فرمون رو برو جلو تا شوهرت هم عادت کنه

شوهرم میگه من فقط جمعه ها تعطیلم  دوس دارم بریم خونه مامانم... گفتم من نمیام جایی که نگن دعوت  نکنن... تو تنهایی برو..اینام  خیلی به حرف مردم اهمیت میدن که خدای نکرده  که فامیل نگه که اینا با عروسشون  بدن.. جلو فامیلاشون قربون  صدقه میرن... افریطه  تر و زیر آبی تر از اینا باز خودشونن...

بعد شوهرم میگه ما ادمای دعوتی  نیستیم بهم زنگ نمیزنینمیزنیمم  شما اینجورین  که اره باید زنگ بزنین فلان کنید...

فقط دارع حرصم درمیاره...بخدا دیگه بردیم😔