2777
2789
عنوان

همسرم اصلا منو نمیبینه ...

263 بازدید | 12 پست

سلام خسته شدم. انگار وجود ندارم. نه گردشی نه خریدی. همسرم خونه نبود کلی گریه کردم اصلا انگار نه انگار که از چشمام بفهمه. بی حوصله ام یه نمیگه بیا بریم یه وری خریدی. همش شرکتش منو نادیده میگیره. وقتی هم میگم بهش ناراحت میشه میگه میخوای کار نکنم همش  از کارش ناله میکنه وقتی میگم خب همه کار میکنن میخوای بیا بشین تو خونه کنار من ناراحت میشه

به خدا خیلی روحم خستست خواهرم ندارم باهاش درددل کنم مامانمم نمیخوام نگران کنم. شما خواهرای من چه کنم من

چقدبی احساسه

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو من آدمم مگه اسیر اوردی بگو حالا اینجوریه منم میرم سرکار

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
چرا باهاش حرف نمیزنی درد دلاتو ب اون نمیگی🤔

سعی میکنم بگم اما یا آخرش دعوا میشه یا میگه حقوق نمیدن تو انتظارت زیاده از شرکت میاد دو ساعت میخوابه منم تو خونه دلم میپوسه بیدار که میشه شب شده میگم بریم بیرون میگه دیره خستم

خودم درامد دارم اما اگر میخواستم تنها باشم چرا ازدواج کردم خونه پدرم بهتر بود که اونام شهرستانن

وقتی برات انجام نمیده میشینی غصه میخوری جوونیتو حروم می‌کنی که چی؟!

واقع بین باش سه تا راه داری یا جدا شی یا برین مشاور یا ندید بگیریش و به خودت برسی و ارزش قایل باشی 

خودم درامد دارم اما اگر میخواستم تنها باشم چرا ازدواج کردم خونه پدرم بهتر بود که اونام شهرستانن

ماشین ندارین؟خدت برو بگرد خوش باش

برو پیش دوستات یا اونارو بیار خونتون 

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹
وقتی برات انجام نمیده میشینی غصه میخوری جوونیتو حروم می‌کنی که چی؟! واقع بین باش سه تا راه داری یا ...

به جدا شدن خیلی فکر کردم ولی شرایط بعد جدایی برام عذاب اورتره. مشاور رو گفتم قبول نمیکنه.

به قول همون کاربرمون خودت یه سبد بگیر دستت برو اگه اومد که چه بهتر 

اگه شرایط جدایی نداری نمیتونی خودت رو با دوستات مشغول کنی؟

شرایط ما دقیقا برعکس بود مامانم اصلا تفریح دوست نداشت بعد بابام عاشق بیرون بود و هست یه مدت با دوستاش رفت مامانمم احساس خطر کرد الان خودش هم پیشنهاد گردش و بیرون میده 

عزیز دلم من مجردم پس تجربه کافی ندارم خودم چیزی که دیدم رو گفتم شما خودتون بهتر میدونید چیکار کنید من سنم خیلی نیست