خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
مادرم یه بار تو زودپز جو گذاشت زودپز ترکید چون جو لعاب میده خیلی تو زودپز خطرناکه
خخخخخخخخخ..
خب گفتم که قلق داره هرکسی نمیتونه باهاش کار کنه..
زودپز بلدی میخواد عزیزم.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
من همیشه تو قابلمه پختم حتی تو رستوران هم کار کردم همیشه دیگ جا دار بار میزارن تعریف نباشه نمی تونی ...
بله صحیح.نظر شما هم محترم...
زیاد خستتون نمیکنم سوپ رو بگید بازم ممنونم برا پاسخگویتون😊🌷
سکم رو مخلقاتش یعنی هویج پیاز سیب زمینی به نسبت ۳ ۱ ۲ خرد کن درست خرد کن همون اول روغن رو بزن درش بزار ی کم سرخ و تفت بخوره بعد آب مرغ رو سرد سرد بریز روش کم بریز درش بزار مغز پخت بشه اما نزار خشک بشه دوباره کم بریز آب نریز فقط عصاره مرغ دوم ک آب مرغ هم سعی کن زیاد شور نباشه بعد حدود یک ساعت همین مدل کم کم بریز درش بزار تا مغز پخت بشه بعد ک کامل مغز پخت شد آب بریز زیاد بزار بمونه با حرارت وقتی جوشید جو بریز اگر جو معمولی هست با لعاب اگر جو پرک هست همون طور بریز ی کم ک جوشید رب بریز ی کم زیاد بریز برای رنگش با ی عصاره پودری مرغ باز باشه بعد ک رنگش دلخواه شد نمک فلفل زرشک و رشته بزن رشته رو کم و خیلی کوتاه خرد شده باشه بریز و دو ساعت باید باشه ی کم ک بگذره لعاب میده در طول جوشیدن آن عصاره مرغ اگر داشتی منظورم آب مرغ هست بزن هی آب کم میشه اضافه کن آخرش بچش ببین نمک خواست بزن ولی زیاد نزن چون اش داغ معلوم نمیشه همیشه ی کم ملایم تر ببند چون سزد ک بشه معلوم میشه شور یا بی نمک آخر سر هم جعفری بزن اگر دوست داشتی جگر مرغ یا پالپ مرغ در حد ریز ریز هستن بزن نه بیشتر ولی من نخود فرنگی اصلا نمی زنم