2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نزاره🤣

چون شناختی که رو دوستی بیاد اشتباه محضه 

یکی از اقوام ما بایکی  نزدیک سه سال دوست بود

هرروز تو محل کار همو میدیدن 

هرروز بعد از محل کار باهم بیرون بودن

بلافاصله که رفتن زیر یه سقف معلوم شد طرف دست بزن داره 

ظرف 5 ماه جداشدن 

شناختی که رو دوستی به وجود بیاد بهش اعتمادی نیست 

شناخت از روی ازدواج سنتی هم که ابدا نباید بهش اعتماد کرد

کلا چون انسان ها خیلی باهوش شدن تا باهاشون نری زیر یه سقف نمیفهمی چیکارن

عزیزم نرو منم مث شما عقد بودم شوهرم همینجوری رفتار میکرد منم پامیشدم میرفتم الان خیلی پشیمونم بهش فکر میکنم بذار خودش بیاد دنبالت زنگ بزنه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
ولش کن دیگه . خودش زنگ میزنه به جهنم. سر چی بحث کردی با مامان و خواهرش

چرت و پرت من شاغلم هفته ای دوبار میرم اونجا میمونم خواهرش طلاق گرفته با دخترش اونجا زندگی میکنن هرشب میگه منودخترم باید اتاق بخوابیم میگم وقتایی ک من هستممم نرو خب زشته من با شوهرم وسط حال بخوابم البته ایناروشوخی شوخی میگفتیم بهم تا یشب گفت تو نمیای هم ما راحت میخوابیم هم داداشم😑😑😑😑

چرت و پرت من شاغلم هفته ای دوبار میرم اونجا میمونم خواهرش طلاق گرفته با دخترش اونجا زندگی میکنن هرشب ...

مشخص بود جدیه گفتم باشه شام خوردم میرم تو راحت باشی هی خندید گفت نه شوخی میکنم خلاصه شب شد گفت بخوابید اتاق دیدم یواشکی به شوهرم میگه ما میریم اتاق و رفت😑گفتم عع اینجا میخوابی گفت اره ب داداش گفتم😑😑منم اومدم اروم به شوهرم گفتم چرا گذاشتی بره و فلان من میرم خونمون شوهرم رفت اماده شه منو ببره دیدم اون پتوشو اورد پاشو میکوبید پتورو پرت کرد رفتارای بچگونهههه خوابید توحال

چرت و پرت من شاغلم هفته ای دوبار میرم اونجا میمونم خواهرش طلاق گرفته با دخترش اونجا زندگی میکنن هرشب ...

😏😏حسودک ..شاید هم شوخی کرده؟؟ولی حسادتش رو تابلو نشون داد کاش شمام میگفتی از کجا میدونی داداشت راحت میخوابه بدون من اخ اخ

زندگی زیباست
مشخص بود جدیه گفتم باشه شام خوردم میرم تو راحت باشی هی خندید گفت نه شوخی میکنم خلاصه شب شد گفت بخواب ...

وایییی چ ادم بیشعوریه خدایا😳😳😳 شوهرت چرا هیچی نگفت 😳😳یا خدا .. اصلا نمون خونشون . قهرم نکن هاااا ولی دیگه نمون توروخدااا بزا شوهرت بال بال بزنه

زندگی زیباست
مشخص بود جدیه گفتم باشه شام خوردم میرم تو راحت باشی هی خندید گفت نه شوخی میکنم خلاصه شب شد گفت بخواب ...

چ اخلاق بچگانه ای اه اه

😑😑😑😑فعلا تحملش کن

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

اون شب مثل بچه ها اینو میکوبید اونو میکوبید همه گفتن چته گفت با شما نیستم(دقیقا بامن بود)خلاصه گذشت من ی استوری گذاشتم که عروسیمون نزدیکه فلان اون ندید و سر تایمش پاک شد من رفتم اونجا دیدم طبق معمول اون اتاق خوابیده و مادرشوهرم تو برقه یکم نشستیم یهو گفت استوریت کو گفتم جان؟دوشب پیش پاک شده گفت نه تو گوشی من بود تو گوشی ...نبود(خواهرشوهرم)هی تکرار کرد منم میگفتم نبخدا کاری نکردم من خلاصه شوهرم اومد پرسیدم میشه یکی ببینه یکی نبینه اونم با خونه بحث کرد خواهرش بیدارشد گفت من گفتم شاید سر اون شب شمارمو پاک کرده یا بلاک کرده دوباره دعواشد مام اونجا نموندیم و برگشتیم شوهرم گفت تا احترامتو نگه ندارن نمیبرمت ک امشب اینجوری شد

وایییی چ ادم بیشعوریه خدایا😳😳😳 شوهرت چرا هیچی نگفت 😳😳یا خدا .. اصلا نمون خونشون . قهرم نکن هااا ...

من جهیزیمو چیدم منتظر عروسی هستیم گفت بیشعوره چکارش کنم اون شب رفتیم خونه خودم خوابیدیم