2777
2789
عنوان

بچه پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2532 بازدید | 63 پست
الهی زود شفا پیدا کنه خوب خوب میشه  چطوری تقصیر مادرشوهرت؟

من زایمان کرده بودم زودرس بیمارستان پیش دخترم بودم مادر شوهرم به پسرم نرسید بیا اش عفونت کرد باز دکتر نبرد کم موند از تب تشنج کنه خدا رحم کرد نکرد وقتی برو دکتر ک بچه داغون شده بود  

کاربر جدید نیستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تو خانواده تخم خروس داریم دیگه ب مرحله زحله گاو و گرگ نرسیدیم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

جنسیت که ربطی به این چیزا نداره

اما تو روخدا وقتی رفتی سراغ گرگ، چیز میز ازش بکنی یه فیلم بفرست ما ببینیم😂😂😂

تو کرونا زود حوصله سر میره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
من دوتا پسر دارم .همین الان انقدر حرص خوردم از دستشون نفس تنگی گرفتم اومدم توی سایت حواسم پرت شه .از ...

مادرشوهرااونقدپرروئن دهنشون همیشه بازه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
زهره همون کیسه صفرا ست

گلم ربطی به تعیین جنسیت نداره مادرشوهرم میگفت رحم پاکسازی میکنه منم کوبیدم با کپسول میخوردم بچه اولمم دخترهست تا خدانخواد نمیشه ولی تو تلاشت بکن ناامیدنشو انشاالله که نتیجه بگیری

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت
چرا مادر شوهرت

گفتم گلم من بیمارستان بودم سه ماه هم خودم عمل کرده بودم هم دخترم نارس بود بستری بود مادر شوهرم اصلا بهش توجه نکرد به خوراک دارو هاش لباس گرم تنش نکرد تو کرونا همه جا رفت اومد بچه ک اسم داره کرونا گرفت عفونت ریه کرد تب شدید عفونت خون کم موند تشنج کنه یعنی دو ماه مریض بود من هی گفتم دکتر ببرید خودم نمی تونستم بیام حتی ی شب نداشت پسرش ببره دکتر بچه خفه میشد از سرفه دم کرده می داد دارو هاش نمی داد خدا ارش نگذره

کاربر جدید نیستم 
ی چیز بگم من ی پسر دارم خدا رو شکر مشکلی به اون حالت نداره اما آسم شدید داره ۳۰ درصد ریه اش از کار ا ...

مریضی بچت چ ربطی ب مادرشوهر ت داره

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
نسل امپراطوریشون منتقرض میشع همنجوری که بابای من ولیعده نداره و تخت پادشاهیش بدون وارث مونده🤦🏼‍♀️ ...

مودب باشه کره خر که میگی داری به بابات توهین میکنی هرکسی دوست داره هردو جنسو داشته باشه.یکی دختر دوست داره یکی پسر.کار دله دست خود آدم نیست 

بیخیال بابا.. من یکسال و سه ماه برای دختر دار شدن همیشه از وسط سیکل پریودم اقدام میکردیم باردار نمیش ...

یعنی اگه روزنهم سیکل نزدیکی داشته باشی دخترمیشه یاپسر؟ 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
گلم ربطی به تعیین جنسیت نداره مادرشوهرم میگفت رحم پاکسازی میکنه منم کوبیدم با کپسول میخوردم بچه اولم ...

وووووووی  شما مردهستین🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت

زهله گاو من شنیدم برای کسی ک باردارنمیشه یا تخمدانهاش ضعیفه خوبه 

اما دوستم میگفت بچه دار نمیشدم دنبلان گوسفند کباب کردم خوردم بعداز ده سال خدا بهش دوتا پسر پشت سر هم داد فک کنم دنبلانم خوبه 

البته اگه بتونی بخوری

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات