2777
2789
عنوان

بچه پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2532 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا پسر دارم .همین الان انقدر حرص خوردم از دستشون نفس تنگی گرفتم اومدم توی سایت حواسم پرت شه .از صبح باهم سرو صدا دارن تا شب .بازی میکنن شلوغ میکنن دعوا میکنن .بی نهایت همدیگه رو اذیت میکنن .تنها دلیلی که بگم پسر بهنر از دختره اینه مادرشوهر بیشعورم دهنش بسته شه 

چون خیلی جاریامو سر اینکه دختر زاییدند متلک بارون و اذیت کرده 

وگرنه هیچ نعمتی مثه دختر داشتن نیست مخصوصا واسه مادر 

من دوتا پسر دارم .همین الان انقدر حرص خوردم از دستشون نفس تنگی گرفتم اومدم توی سایت حواسم پرت شه .از ...

دختر و پسر نداره 

هیچ کدوم به اون یکی برتری ندارن

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     

ی چیز بگم من ی پسر دارم خدا رو شکر مشکلی به اون حالت نداره اما آسم شدید داره ۳۰ درصد ریه اش از کار افتاده شب ها تا صبح سرفه خفگی گریه گاه میگم کاش دختر بود اما این همه عذاب نمی کشید البته من ب زور نخواستم ی پسر دارم ی دختر این مریضی ش هم تقصیر مادر شوهر بی فکرم هست بچه رو نابود کرد

کاربر جدید نیستم 
اساتید لازم ب ذکر هست استارتر اصلا ازتون نظر نخواست اعلام کنید پسر بهتره یا دختر...طبق معمول عقده گش ...

خب ولی زهره گرگ برای پسر عاقلانه هست پسر به چه قیمتی یا ای وی اف یا رژیم حالا چیز های خطرناک نخوره برا خودش میگیم

کاربر جدید نیستم 

اسی از اسمی که روی پروفایلت هست یکمی خجالت بکش؟!

میخای چیزیو بخوری که هم خودش هم خداش حرام کرده

میخای دخالت کنی تو کار خدا

خود حضرت محمد هم پسر نداشت اما وقتی بش گفتن حضرت فاطمه دنیا اومد خوشحال شد و مدام اونو میبوسید و ایتقدر له له نمیزد واسه پسر

هم حضرت هم خداش گفته بین دختر و پسر برتری وجود نداره

پ چرا میخای کار حرام به خاطر چیزی انجام بدی که اگه عکسشم بشه فرقی نمیکنه

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

بیخیال بابا.. من یکسال و سه ماه برای دختر دار شدن همیشه از وسط سیکل پریودم اقدام میکردیم باردار نمیشدم .. یکماه دقیقا از فردای اتمام پریودی یک روز درمیان اقدام کردیم همون ماه باردار شدم و خدا پسر داد

نسل امپراطوریشون منتقرض میشع همنجوری که بابای من ولیعده نداره و تخت پادشاهیش بدون وارث مونده🤦🏼‍♀️ ...

خدا ارامش بده به دلتون. واقعا مرد باید عین پروانه دور سر خانواده اش بچرخه. نه اینکه ....

من کی باشم دست تو کار خدا ببرم،همیشه میگم هرچه خدا بخواد همون میشه،حدودا یه ماه پیش یه گوساله قصابی کردم یه نفر زهره شو ازم گرفت منم فکر کردم میخواد جای زهره خرس یا گرگ بفروشه،داخل گوگل خوندم برا قند خون خوبه البته همینجوری الکی نباید بخوری معده داغون میکنه،بعد یه عده گفتن برا نوزاد پسر خوبه

ی چیز بگم من ی پسر دارم خدا رو شکر مشکلی به اون حالت نداره اما آسم شدید داره ۳۰ درصد ریه اش از کار ا ...

الهی زود شفا پیدا کنه خوب خوب میشه 

چطوری تقصیر مادرشوهرت؟

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
خدا ارامش بده به دلتون. واقعا مرد باید عین پروانه دور سر خانواده اش بچرخه. نه اینکه ....

دقیقا همینطور خانواده پدرومادری من عاشق پسرن من الان دو تا داداش دارم از وقتی بزرگ شدن نه اب خوش از گلوی پدرومادرم رفته پتیین نه ما دوتا خواهر اما باز اونا ارجح ترن