2777
2789
عنوان

بچه پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2533 بازدید | 63 پست
یعنی اگه روزنهم سیکل نزدیکی داشته باشی دخترمیشه یاپسر؟ 

ببین میگن برای دختر دار شدن باید وسط سیکل اقدام کنی تا روزی که پریود بشی.. اما برای پسر باید از روز بعد اتمام پریودی نزدیکی کنی تا وسط سیکل 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاج و تختتون بی وارث میمونه اگر زَهرهء گرگ نخورید؟!🙂

دیگه کسی که گرگ رو میکشه که زهره اش رو بخوره باید هیولا بزاد پسر کافی نیست😐😐

اما از این آدمیزاد

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
ببین میگن برای دختر دار شدن باید وسط سیکل اقدام کنی تا روزی که پریود بشی.. اما برای پسر باید از روز ...

آهان مرسی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
گفتم گلم من بیمارستان بودم سه ماه هم خودم عمل کرده بودم هم دخترم نارس بود بستری بود مادر شوهرم اصلا ...

چرا بعضی مادر شوهرا نسبت به نوه های پسری انقدر بی رحمن .مادر شوهر منم اصلا هیچ حسی به بچه های پسراش نداره فقط از دخترای دختراش مراقبت میکنه .سالی یه بارم بری انگار عزرائیل دیده .

دوست عزیز ببخشید

۱.دخترام با دنیا عوض نمیکنم

۲.ازت نخواستم برام تشخیص حلال حروم بدی

۳.دخترا دوست دارن برادر داشته باشن

۴.راجع به عکس پروفایل هم بهت بگم هیچوقت هیچ کسو از رو ظاهر قضاوت نکن،شاید منی که این پروفایلم هست بدترین آدم باشم شایدم نه اونطوری شما فکر میکنی نباشه ،من فقط یه سوال پرسیدم

چرا بعضی مادر شوهرا نسبت به نوه های پسری انقدر بی رحمن .مادر شوهر منم اصلا هیچ حسی به بچه های پسراش ...

وواقعا به پسرم ظلم کرده اون دنیا باید جواب تو باشه هر شب بی خدا بی هاش سرفه هاش تقصیر اونه اون هم عذاب می کشه گاز آمپول دارو اگر ی دکتر میبرد ی شربت مقدار الان اینطور نبود

کاربر جدید نیستم 
وواقعا به پسرم ظلم کرده اون دنیا باید جواب تو باشه هر شب بی خدا بی هاش سرفه هاش تقصیر اونه اون هم عذ ...

انشالله پسرت بهتر بشه .هر کسی هم هر کاری انجام بده بالاخره همون بهش بر میگرده .من خیلی اعتقاد دارم .