2821
2789
بیخیال. اینایی نی نی یار روتگ میکنن همون خبرکش های کلاس بودن تو به دل نگیر همه جورادمی همه جاپیدامیش ...

وااای دقیقاااااا واقعا موندم چی بگم اینا همونایین که مدام با شوهرشونو فک و فامیل شوهرشون مشکل دارن از بس تو همچی دخالت میکنن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سایت جای پرسیدن همین سوال ها هستش راجب بارداری و رابطه و اقدام و ... شما اومدی اینجا خاله زنک بازی ر ...

بله کاملا از وجنات تاپیک هاتون که به دنبال بچه ی دنیا جهان بخت و... هستید مشخصه که کی دنبال خاله زنک بازیه 

ممنونم از این همه شعورت عزیزم...کاش خیلیا مثل تو بودن

عزیزم . خودتوکه بعد اون شستی . نه مطمعن باش حامله نشدی . تاده روز بیشترهم حتی پریودی عقب میوفته و رابطتون باعث حساس شدنتون شده. 

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
شما دوس نداری کلا تاپیکو ترک کن من از شما نظر نخواستم...وقتی هیچی نمیدونی بیخود نظر نده

توی نظراتم هیچ توهینی نکردم کاملا محترمانه و انسان گونه باهات حرف زدم اما خب اشکالی نداره به هر حال همه نمیتونن شعور نداشتهشونو پنهان کنن

بله کاملا از وجنات تاپیک هاتون که به دنبال بچه ی دنیا جهان بخت و... هستید مشخصه که کی دنبال خاله زنک ...

میگم الان باز هم حرفم ثابت شد خال زنک کیه میگم خاله زنکی دیگه اگه خاله زنک بازیت تموم شد اون کاملا راجب به سایت بود راجب بارداری و بچه خانوم دنیا بود 😙

2790
2823
2791
2779
2792