2821
2789
توی نظراتم هیچ توهینی نکردم کاملا محترمانه و انسان گونه باهات حرف زدم اما خب اشکالی نداره به هر حال ...

مشخص که کی شعور نداره برو بیرون از تاپیک فتنه چه حرصی همسرت میخوره از دستت

میگم الان باز هم حرفم ثابت شد خال زنک کیه میگم خاله زنکی دیگه اگه خاله زنک بازیت تموم شد اون کاملا ر ...

اگه تاپیک خیانت و مادرشوهری و خاله زنک بازي بزنم اینا فعالن...حالا که مشکلمو مطرح کردم شده غیراخلاقی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگم الان باز هم حرفم ثابت شد خال زنک کیه میگم خاله زنکی دیگه اگه خاله زنک بازیت تموم شد اون کاملا ر ...

باشه خودتو قانع کن با توهین به دیگران فقر شخصیت و فرهنگی خودتو پنهان کن اسیبی به من نمیرسه فقط شان و شعور خودتو نشون میدی همین

باشه خودتو قانع کن با توهین به دیگران فقر شخصیت و فرهنگی خودتو پنهان کن اسیبی به من نمیرسه فقط شان و ...

شعور شما خوبه...یه سوال کردم شد غیراخلاقی...لولت پایینه دیگه جوابتو نمیدم

اگه تاپیک خیانت و مادرشوهری و خاله زنک بازي بزنم اینا فعالن...حالا که مشکلمو مطرح کردم شده غیراخلاقی

اررره بابا سایت رو به گند کشیدن اینا این سایت کاملا مربوط به همینه اینا اومدن اینجا دنبال فضولی خاله زنک بازی میبینی خودش هیچ تاپیکی هم نداره چون تا ، تاپیک میزنه لینکشو میذاره تو تاپیک نی نی  یار که تاپیکاشو پاک کنن معلوم نیست چه تاپیکی میزنن که فوری بعد از جواب گرفتن فرداش میرن پاکش میکنن

باشه خودتو قانع کن با توهین به دیگران فقر شخصیت و فرهنگی خودتو پنهان کن اسیبی به من نمیرسه فقط شان و ...

بیا برو بیرون تاپیک این خانم رو به گند کشیدی با شعور نداشتت امثال شما شیطان رو درس میدن اون راهی که تو داری میری رو من آسفالت کردم 😙 فتنه 

2790
2823
2791
2779
2792