2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا ده دیقه نشد تاپیک زدم فکر نمیکردم همچین کاری بکنن...چون تازه عضو شدم حق ندارم تاپیک بزنم مشکلمو ...

عزیزم تاپیک قبلتوالان خوندم. میدونی توی این سایت بچه زیر۱۸سال هست . بعضیها مادرو دختر توی سایت هستن . اقاهست هرچیزی رونمیشه مطرح کرد قربونت برم .من قبل عضوشدنم چندساااال خواننده خاموش بودم پس هررررکسی میتونه سوال شماروبخونه! بعضیام روی فرزندان جامعه حساسن.

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
منی که دارم از استرس میمیرم دسترسی به هیچ دکتر و کوفت و زهرماری ندارم کدوم قوانین؟؟اینجا به چه درد م ...

چند ساعت دیگه شما به تمام دکترها و داروخونه ها دسترسی داری و میتونی مراجعه کنی نگرانیت برطرف بشه

چند ساعت دیگه شما به تمام دکترها و داروخونه ها دسترسی داری و میتونی مراجعه کنی نگرانیت برطرف بشه

نگفتم چون شبه دسترسی ندارم...ولی وقتی یکی بهتون پناه آورده هیچوقته هیچوقت اینجوری نکنید

نمیدونم چی بگم دیگه

بیخیال. اینایی نی نی یار روتگ میکنن همون خبرکش های کلاس بودن تو به دل نگیر همه جورادمی همه جاپیدامیشه😅

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
سایت قوانین داره و طبق قوانین تاپیک شما ممنوعه مردم علم غیب ندارن بفهمن رابطه شما با شوهرت در چه حد ...

سایت جای پرسیدن همین سوال ها هستش راجب بارداری و رابطه و اقدام و ... شما اومدی اینجا خاله زنک بازی راجب دعوا های بچه بازی راجب مادرشوهرت و خواهر شوهرت و دعوا با ایل تبار اینو اون فضولی راجب زندگی دیگران کی اینو گفت چی اونو گیفت تاپیک بزنی اینجا باید بگم متاسفم اینجا جای اینکارا نیست اینجا سایت اقدام به بارداری رابطه با شوهر و زایمان و بچه و اینا هست 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز