2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعدعروسی داداشم مریض شدم  دکترهم نرفتم بعدیه هفته سرفه گرفتم الانم ده روز سرفه خشک دارم روزب ...

من امشب تک و توک دارم سرفه

راستش بخاطر کرونا نگرانم 

وگرنه گلوم اصلا عفونت و چرک هم نداره

میگم یعنی نکنه هرروز بدتر بشم الان ۴روزه حالت سرماخوردگی دارم دوهفته پیش هم بچه هام سرماخوردن و خو ...

نه احتمالا از بچه ها سرایت کرده 

خدا شاهده چند ساله کرونا هست. نه ضد عفونی میکنم نه چیزی، خودمم با اتوبوس میرم این ور اون ور، هیچکدوممون کرونا نگرفتیم، 😂 یه ماسک میزنم، اونم میارم خونه میشورم دوباره فرداش میزنم میرم 🙁😂

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
میگم یعنی نکنه هرروز بدتر بشم الان ۴روزه حالت سرماخوردگی دارم دوهفته پیش هم بچه هام سرماخوردن و خو ...

نه بابا کروناخیلی شدیده فقطم وقتی سرفه وتب وتنگ نفس باهم داری نگران کننده اس من شبا تاصبح سرفه میکردم دل ورودم میومدبیذون اصلا نگران نبودم مگه قبل کرونا سرماخوردگی نبودینی همه ویروسای سرماخوردگی نابودشدن

نه احتمالا از بچه ها سرایت کرده  خدا شاهده چند ساله کرونا هست. نه ضد عفونی میکنم نه چیزی، خودم ...

عزیزم،ان شالا همیشه سلامت باشید.

من خیلی ترسوام با کوچکترین چیزی میترسم و فکر بد میکنم

نه بابا کروناخیلی شدیده فقطم وقتی سرفه وتب وتنگ نفس باهم داری نگران کننده اس من شبا تاصبح سرفه میکرد ...

دقیقا همین فکر هارو میکنم ولی گاهی هم میترسم و فکرهای بد میکنم