2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁یادت نره پس انداز کنی

بخدا بهش نیاز دازم شاید باورت نشه😂از اخرین حقوق کوفتیم ک هفته ای 150 تومن عین گداها بهمون میداد از دوماه پیش ک بیکار شدم با این یارانخ کوفتی پس اندازم میکنم به علاوه ی اون حقوق کوفتی تری ک جمع کرده بودم😂

کاربر قدیمی29 /1397     shm1991
اره عزیز جان اول گفتن نفری ۲۵۰میریزن از اذر ولی الان میگن نفری ۱۱۰تومن بخوره توی سرشون عوضیا بعد ۱۰س ...

یادمه سال 96 .میومدن دفتری ک کار میکردم دفتر پیشخوان بود.

یکی اومد گفت چک کن ببین برام یارانه مو ریختن میخوام کرایه خونخ بدم

یادمه سال 96 .میومدن دفتری ک کار میکردم دفتر پیشخوان بود. یکی اومد گفت چک کن ببین برام یارانه مو ری ...

ای خواهر

دخترخاله شوهرم همسرش معتاده با پول یارانه که میدن زندگی رو میچرخونن خیلی زن بیچاره ای هستش 😔

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

ای خواهر  دخترخاله شوهرم همسرش معتاده با پول یارانه که میدن زندگی رو میچرخونن خیلی زن بیچاره ا ...

وای خدایا.بخدا وقتی اینارو میشنوم جیگرم خون میشخ.

چرا هیچکسی نیس یکم فقط یکم دلش برای مردممون بسوزه یه کاری کنه😢😭

😁😁امیدت بخدا باشه

بخدا بیکاری بد دردیه.

همون روز مزد بودنم خوب بود از این بس پولی خیلی بهتر بود.

حالا بعد آبان دوباره شاید برم سرکار.

خونه افسرده م میکنه

یادش بخیر انگار چن قرن پیش بوده😁با این اوضاع مملکت

قرنو خوب اومدی واقها.

یکی دوروز پیش داشتم از ماهواره نقطه چین میدیم بحث سر یه میلیون پول بود اونجا بود ک فهمیدم اونسالها میشده با 1 میلیون کولد بخری گوشی بخری.

اما الان هیچی باهاش نمیتونی بخری😂

قرنو خوب اومدی واقها. یکی دوروز پیش داشتم از ماهواره نقطه چین میدیم بحث سر یه میلیون پول بود اونجا ...

😁😁پول ایران بی ارزش شده دیگه افغانی ها هم تو برنامه هاشون مسخره کشورمون میکنن

استاد