ساناز۶۵۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 808 عنوان گلو درد 98 بازدید | 7 پست دوستان من الان دوماه گلو درد دارم که قرقره میکنم دو روز خوب میشه باز دوباره برمیگرده خیلی کلافم کرده مقاومت کردم تا حالا آنتی بیوتیک الکی نخورم.بنظرتون برم دکتر ؟ آبلیموعسل همه چی امتحان کردم دوروز خوبه باز میاد سراغم کلافه شدم 1400/08/20 | 17:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروانههههههه عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 4792 ۲ ماهه درد میکشی آنتی بیوتیک نخوردی ؟؟ واقعا شما مدرسه هم رفتین ؟ عفونت کل حنجره تو گرفته
ساناز۶۵۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 808 شبا موقع خواب نمک قرقره کردی صب ظهر شب انجام دادم
ساناز۶۵۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 808 ۲ ماهه درد میکشی آنتی بیوتیک نخوردی ؟؟ واقعا شما مدرسه هم رفتین ؟ عفونت کل حنجره تو گرفته این چ طرز صحبته خب نظرتو بگو چرا توهین میکنی .من با آزیترومایسین دچار آریتمی قلبی و ضربان پایین شدم چشمم ترسیده
زیتون_سیاه عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 6862 این چ طرز صحبته خب نظرتو بگو چرا توهین میکنی .من با آزیترومایسین دچار آریتمی قلبی و ضربان پایین شدم ... خب آنتی بیوتیکتو عوض کن😶😶یا برو پیش یه گوش و حلق و بینی معاینت کنه تخصصی نظر بده😶بهشم بگو به چه داروهایی حساسی😶 ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋