2777
2789
اخه برای نفخش یه جا خوندم یه ربع بپزه بعد بزاری تو اب تا یک روز بعدش فلافل بپزی بهتره

خب حالا اینجوری امتحان کن فقط ی شب تا صبح خیش کن چند بارم آبشو عوض کن برای نفخشم میتونی زیره بزنی 

اگه وا نمیره توروخدا بگو چطوری درستش میکنی.مال من‌همیشه وا میره. الان نخود رو یکمی پختم در حد یک رب ...

نخود رو نباید بپزی

وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرچوبه برای رنگش و سیر برای گرفتن طعمش .آخرش هم سیر رنده شده  رو با آب غوره مخلوط میکنیم و میری ...

دیدم گاهی وقتا گندم اینا هم میریزن.گفتم شاید شما هم بریزی. فقط به جای ابعوره ابلیمو میز نم بهش ..منم همینجوری درست میکنم.هوس کردماااا نوش جون.فردا بگیرم درست کنم😋😋😋

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
عزیزم طرز تهیه شو بهم میگی پسر من خیلی دوست داره پریشب خوراک لوبیا سبز درست کرده بودم داشت میخورد می ...

الهی .😍نوش جونش

من ماهیچه یا گردن گوسفند هر چی ک چربی داشته باشه اونو میریزم تو قابلمه با دو سه تا گوجه پوست کنده و دو تا پیاز درسته و نخود لوبیا ب اندازه .  و دو سه حبه سیر . میزارم بپزه . پیازش که پخت یکیشو در میارم  اون یکی و له میکنم تو آبش... اگه چربی یا قلم میندازی اونا رو در بیار بریز تو آبش.. سیب رمینی هم هر چند تا گنده خورد کن بریز.

خلاصه اگه سالم میخوری رب بریز همونجوری . اگه خوشرنگ تر میخوای بشه رب و تو روغن سرخ کن بریز داخش. 

دیگه وقتی جا بیفته آمادست .

آبشو جدا میخوری😋😋

موادشم کوبیده کن . کنارش . نوش جون

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.