2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم .هوس آبگوشت کرده .مثل پسر من آبگوشت خوره .  سیرابی هم پسرم خیلی دوس داره .پسر شما چی .می ...

اره عاشق آبگوشته . نه تاحالا سیرابی نخورده . خدا حفظش کنه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چرامیپزی چرخشون کن با پیاز سیب زمینی پیاز بادم ادویه بزن بهشون تخم مرغ بشکن نمک دیگه وا هم نمیره&nbs ...

نپختم در حد یه ربع فقط.چون شنیده بودم اینجدری نفخش کامل میره

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎

برای خودم لبو گذاشتم چون رژیم دارم 

برا شوهرمم هنوز هیچی نمیدونم چی بذارم البته دیر میاد 

وزن اولیه ۸۷ وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۶۸ من تونستم به هدفم برسم خوشحالترینم بماند به یادگار ۱۴۰۰/۹/۱۳ 😁😍
مرسی عزیزم.برای شما رو هم حفظ کنه

ممنونم گلم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

گشنه پلوووو🤣

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
نپختم در حد یه ربع فقط.چون شنیده بودم اینجدری نفخش کامل میره

خب اونطوری خوب نمیشه یه روزکه بخیسونی نفخش میره ابشوعوض کن حالاکه پختی طوری نیست اگه وا رفت یکم ارد بزن بهش

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه