اگه وا نمیره توروخدا بگو چطوری درستش میکنی.مال منهمیشه وا میره. الان نخود رو یکمی پختم در حد یک رب ...
من فقط میپزمش دیگه نمیزارم بمونه تو آب
مهندس نفت هستم🤩 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤ مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤ درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍 Deutscher Staatsbürger🇩🇪
الهی .😍نوش جونش من ماهیچه یا گردن گوسفند هر چی ک چربی داشته باشه اونو میریزم تو قابلمه با دو سه تا ...
دستت درد نکنه گلم .
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
نفخ حبوبات بخاطر قندی هست که داخلشون دارن با خیس کردن از بین نمیره باید نیم ساعت با یک دونه خیار بجوشونی خیار قند و به خودش جذب میکنه بعد ابش و بریزی دور دیگه نفخ نداره واسه همینم واسه دیابتی ها خیار خوبه قند و از بین میبره
عزیزم طرز تهیه شو بهم میگی پسر من خیلی دوست داره پریشب خوراک لوبیا سبز درست کرده بودم داشت میخورد می ...
یادم رفت لیمو عمانی و ادویه هم ک همون زردچوبه و چوب دارچین و فلفلو نمک
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
پاشم برم مرغ بذارم بپزه برا ساندویچ 😆😂 هنوز هیچی درست نکردم ایده جذابی بود
نوش جونت گلم
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته