2777
2789
عنوان

سینگلا بیایین 🙂💪

147 بازدید | 21 پست

روز جهانی سینگلی رو به تویی که:

منتظر پیام کسی نیستی.

هر لباسی که دوست داری رو می پوشی.

هر عکسی که دوست داری رو تو سوشال مدیا به اشتراک می ذاری.

تویی که مسئولیت نداری.

تویی که جنگ اعصاب نداری.

تویی که برای آنلاین بودن و نبودنت قرار نیست جواب پس بدی.

تویی که با هرکی دوست داری می تونی رفاقت کنی.

تویی بیشتر روی اهدافت تمرکز می کنی.

تویی که مستقلی.

و از همه مهتر تویی که آرامش داری تبریک می گم🙂💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسیییی فدای تو 😂😎❤

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

سپااااااسس😂😂

من برخوردمم بده آخه😂

چند روز پیش داییم خطشو عوض کرد باهم زیاد شوخی داریم پیام داد سلام، میخوای آشنا بشیم؟

اول گفتم برو با مامانت آشناشو بعد بلاکش کردم زنگ میزنه میگه چرا رم میکنی تو آخرشم شوهر گیرت نمیاد😕😂😂

با کمک خدا خانوم دکتر آینده❤

والا منم سینگلم ولی هیچ کدوم از اینایی که تو گفتی رو ندارم😐😂

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

حالا هعی واسه ما متاهل های بینوا قیافه بگیرین و فیس بدین هعی بالاخره یه روزم شما گیر میفتین، ولی واق ...

وای دخترخاله ها و دخترعمه های من هی استوری میکنن با رلم فلان قبرستون با عشقم تو راه ییلاقمون 😐

منم اینو فرستادم برا همشون دلم خنک شد 😂😂😂