2777
2789
عنوان

سینگلا بیایین 🙂💪

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 21 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تشکر به خاطر تبریکتون  ولی خداییش زندگیمون همچین بی مشکل نیست وبا این اوضاع اصلا حال نمیکنیم و ...

سخت نگیر میگذره ..... 

بنظر من تنها بودن بهتر از بودن با ادمای اشتباهه 

در واقع هر چقد که بیشتر احساس تنهایی کنی  احتمال شروع یه رابطه‌ی احمقانه؛ بیشتر می‌شه 

هر روز صب بیدار شو و بهترین لباستو بپوش و بهترین کارو انجام بده شاید فردا قراری بر زنده موندن نبود ....

ینی تو هر ساعتی میخوای نمیخاابی؟  یا دلیل انلاینیتو برا کسی توضیح میدی؟

آره، مثلا مامان بابام شبا زود میخوابن من بیدار میمونم ولی حرف میشنوم که چرا هنوز بیداری 

شاید دلیل آنلاین بودنم رو براشون توضیح ندم ولی همش میگن چیه باز این گوشی دستته، یا هر وقت دلشون بخواد وایفا رو خاموش میکنن 😂😂

کلا از اون دختراییم که مامان بابام خیلی بهم گیر میدن، من برعکس میخوام رل بزنم که به آرامش برسم 🤣

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

آره، مثلا مامان بابام شبا زود میخوابن من بیدار میمونم ولی حرف میشنوم که چرا هنوز بیداری  شاید ...

نچ رل زدن کار خوبی نیست اصلا سمتش نرو درسته بالاخره مشکلاتی هست ولی اینو باید بدونی که رل زدن باعث خوشحالی نمیشه هیچ وقت بخاطر فرار از تنهایی و مشکلات الانت سمت آدمای اشتباه نرو و از سینگلی لذت ببر تا زمانی که فکر کردی اینجوری واقعا خوشحال تری