2777
2789
عنوان

چرا من همیشه از مادرم طلبکارم؟

120 بازدید | 11 پست

هر کاری مامانم انجام میده همش احساس میکنم داره در حقم ظلم میکنه هر کاری و در نتیجه با هم بحثمون میشه البته در کل مامانم یه زورگو و بی احساس و بیفکره همش در حال لجبازی با مامانمم

مثلا حتی اگه مادرم 10 تومن ازم بگیره قرضی عصابم خورد میشه😐 

یعنی اصلا نمیتونم با مامانم کنار بیام 

خیلی دوست دارم این احساس رو نسبت به مامانم نداشته باشم. ولی واقعا نمیشه😐😳

احساس میکنم چون نذاشت برم دانشگاه همش این احساس رو بهش دارم و نمیتونم فراموش کنم این حقیقتو چون واقعا دوست داشتم برم دانشگاه 

و اتفاقات دیگه هم جمع شده و باعث شده که من اینجوری شم😥مثلا اینکه مامانم همیشه منو سرکوفت میزنه یا باعث شده اعتماد به نفسم صفر بشه مثلا امکان نداره یه فیلمی پخش بشه و تو اون فیلم یه ادم خنگ باشه بعد مامانم نگه این شبیه تویه 😐 

مامان من مهربونه ولی 90 درصد کاراش از رویه بی فکری و بی مسئولیتیه  که باعث میشه ادم دق کنه 

واقعا چه جوری بتونم احساس خشم دورنیم و نفرت رو کنترل کنم چون تقریبا هر روز بحث داریم با هم 😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه الان مستقل شدید برید دنبال چیزایی که باعث خشمتون شده یعنی کنکور شرکت کنید و دانشگاه برید وقتی به آرزوهاتون برسید خشمتون کم کم محو میشه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
به بابات بگو با مامانت صحبت کنه. با بابات رابطت خوبه؟ چرا نذاشت بری دانشگاه؟

با بابام که اصلا رابطم خوب نیست از بچه گی ازم متنفر بود و میگفت دختر دوست نداره یه بارم بهم محبت نکرده😐

عین خواهر منی دقیقا منتها اون از همه انتطار داره از مادرم زیشتر سرمایه پولش از ما چهار تا روی هم بیشترع ولی همیشه از مادرم طلب داره چرا بهش پول نمیده اینقد بددددددم میاد ازش نگو الانم 8ماهه با همه قهره چرا چون قرار بود یه شب بریم خونه مادرم من وخواهرم زودتر رسیدیم اون دورتر امده ما بای تو کوچه وایمیستادیم تا خانم گوووووز تشریف بیاره بعد ما بریم عوووووق

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
واقعا چرا نری دانشگاه واسه یه رشته خوب بخون یا حداقل شرط بزار ک تربیت معلم و پرستاری اوردی بری

دیگه ازدواج کردم و میخوام برم سرخونه زندگیم حوصله دانشگاه ندارم اونوموقع مجردی میخواستم برم که نذاشتن 

دیگه ازدواج کردم و میخوام برم سرخونه زندگیم حوصله دانشگاه ندارم اونوموقع مجردی میخواستم برم که نذاشت ...

ازمن میشنوی دلت از کینه بشور به اینده فکر کن افسوس گذشته برنگشته نوجوونیت که دلخواهت نبود لااقل جوونیت بخاطر گذشته خراب نکن کینه ادم رنجور پیر میکنه بنظرم فقط از خدا بخواه واسه ارامش زندگیت مادرتم بگذر ازش ببین یه روز باید این کینه نابود بشه هنین امروز بهتره 😉😉

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
ازمن میشنوی دلت از کینه بشور به اینده فکر کن افسوس گذشته برنگشته نوجوونیت که دلخواهت نبود لااقل جوون ...

من خودمم دوست دارم ولی واقعا نمیتونم😐

دنبال راه حلم که بتونم فراموش کنم 😊