2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین🥺

643 بازدید | 82 پست

اول اینو بگم که جداشدم یکسال نیمه. 

۲۰ سالمه همسرم ب شدت دست بزن داشت و شکاک بود اولویتشم خانوادش بود خیلی سختی کشیدم..... بعد جداشدنم با ی اقای پسری دوس شدم ۲۴ سالشه هم چیش خوبه ۱۰ماه باهمیم دوسم داره منم دوسش دارم با شرایط من اوکیه میگ مشکلی ندارم.

ولی ۱۰ماه که باهمیم از اخلاق و  رفتاراش فهمیدم که خسیسه خساست داره. اهل خرج کردن نیست اصلا. 

بهشم روم نمیشه چیزی بگم فک کنه دنبال پولشم دیشب گفتم حس میکنم رابطمون اشتباس 

میگه الان چرا میگی. من ادم خسیس نمیتونم کنار بیام

ب نظرتون شاید زنش نیسم این مدلیه؟ اخلاقی دیگش خوبه فقط خسیسه 

اینم بگم اصلا ازم رابطه نمیخاد خدایی از اول باهاش طی کردم . نه میتونم ولش کنم ن میتونم با این اخلاقش کنار بیام 

اگ میشه راهنمایم کنید که چیکار کنم🥺 ب نظرتون رابطمون اشتباست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری مثلا خسیسه؟؟ خب بهش بگو

میریم بیرون ی آبیموه تا حالا نخریده 

نشده تا حالا بریم یه پارکی جای میگ بنزین ندارم .

مثلا قول میده بعد میپیچونه میزنه زیرش

تا حالا ی کادو واسم نگرفته 

ی شارژ نمیخره

عزیزم دوران دوستی دوران شناخته مرد خسیس خییییلی وحشتناکه. 

خیلی خوبه که حدو حدود براش تعیین کردی. حواست باشه از چاله در نیای بیوفته تو چاه. از رو احساس تصمیم نگیر

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏

آخه خواهر گل من آدم چندبار از یه سوراخ گزیده میشه؟خساست هم مثل شکاکی و دست بزن از بدترین معایبه و نمیشه با آدم خسیس زندگی کرد 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست