2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ عاشقش شدم چ کنم خودمم نمیخاسم والا وارد رابطه شم ک شدم این از این اشتباه بود

شما بعد چند سال زندگی که ادم به همدیگه عادت میکنه تونستی از زندگیت یه تفرو بیرون کنی..کسی که محرمت بود همسرت بود اولین هات با اون بود..

حالا فراموش کردن کسی که ۱۰ ماهه تو زندگیته و محرمت هم نیس ،سخته یعنی؟؟

الانم نخای جدابشی لزش پس فردا بعد ۵ سال زندگی با خساستش پیر میشی و اوتموقع کلی عمرت هدر رفته..اوتموقع مجبوری با سختی بیشتری ازش دل بکنی..

تصمیم با خودته زندگی خودته اما هب دلت برا خودت بسوزه .یبار شکست خوردی دفعه بعد رو بهترین انتخابو داشته باش

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
دیگ عاشقش شدم چ کنم خودمم نمیخاسم والا وارد رابطه شم ک شدم این از این اشتباه بود

الان که فهمیدی اشتباهه مثل یه خانوم با عزت نفس با قدرت 

با این حس پوچ وابستگیت مبارزه کن و ادم های سمی رو از زندگیت بنداز بیرون 

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
شما بعد چند سال زندگی که ادم به همدیگه عادت میکنه تونستی از زندگیت یه تفرو بیرون کنی..کسی که محرمت ب ...

حرفت درسته کاملا ولی من اون شوهر اولی مو دوس نداشتمش 

این خسیسه خودم قبول دارم امشب باهاش حزف میزنیم 

ولی نمیدونم‌چی بهش بگم 

همین ی ساعت میش حزف زدیم گفتم رابطمون اشتباس من قبلا ازدواج کردم ب مشکل میخوریم تو پشمیون میشی  گفت اگ ی درصد فک میکنی اشتباس بگو تمومش کنیم خب اگ دوسم نداری تمومش کنیم 

حرفت درسته کاملا ولی من اون شوهر اولی مو دوس نداشتمش  این خسیسه خودم قبول دارم امشب باهاش حزف ...

عزیزم بازم تصمیم خودته.ولی اینجور مواقع اونی که واقعا دوستت داره بر میگرده میگه نه من مشکلی با ازدواج تو ندارم یا چه میدونم یه جمله ای که نشون بده به هر قیمتی با هر شرایطی میخادا..

ولی گفته اگه نمیخای باشه تموم میکنیم.

بهرحال بخاطر اینده خودت باهاش صحبت کن.بگو معیاراتو..ان شاالله که هر چی به خیر و صلاحته همون اتفاق بیفته

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
عزیزم بازم تصمیم خودته.ولی اینجور مواقع اونی که واقعا دوستت داره بر میگرده میگه نه من مشکلی با ازدوا ...

گفتم بهش میگ اره حسابگرم ولی ن واسه تو 

میگه بخدا قسم پول داشت باشم واست میخرم هم‌چی ولی ندارم الان 😐نمیدونم چی بگم بهش