2777
2789

کسی اینجا تا حالا تنبلی تخمدان‌داشته یا اطرافش دیده کسی داشته باشه؟

من نمیدونم دارم یا نه ولی پریودیم خیلی عقب میوفته اون سری ۲۰ روز عقب افتاد این سری هم دو هفته

من دارم.

همیشه عقب میندازی یا فقط این دو سری؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من دارم pco بودم چیز وحشتناکی نیس ک بخای بترسی ازش باید دارو مصرف کنی برو زنان سونوت کنه

شما درمان شدی؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
من دارم. همیشه عقب میندازی یا فقط این دو سری؟

مثلا ماه های دیگه فوقش یه هفته عقب میوفتاد ولی الان ۲ ۳ ماه میشه تا ۲۰ روز طول میکشه

اوندفعه هم امپول پرستروژن زدم بعد ۷ روز اومد بعد باید سونو انجام میدادم پولشو نداشتم متاسفانع 

الانم باید پریود شم تا انجام بدم اینجور سونو مشخص نمیکنه باورت نشه صورتم کلی جوششش زدههه صورتم خیلی صاف بود الان چند ماه میشه اصلا جوشام خوب نمیشه خیلی زیادن

اره من دارم pco بودم چیز وحشتناکی نیس ک بخای بترسی ازش باید دارو مصرف کنی برو زنان سونوت کنه

اوندفعه هم امپول پرستروژن زدم بعد ۷ روز اومد بعد باید سونو انجام میدادم پولشو نداشتم متاسفانع 

الانم باید پریود شم تا انجام بدم اینجور سونو مشخص نمیکنه باورت نشه صورتم کلی جوششش زدههه صورتم خیلی صاف بود الان چند ماه میشه اصلا جوشام خوب نمیشه خیلی زیادن

من سه ماه هر ماه ده روز پروژسترون مصرف کردن هرسه ماه منظم شده

اوندفعه هم امپول پرستروژن زدم بعد ۷ روز اومد بعد باید سونو انجام میدادم پولشو نداشتم متاسفانع  ...

اره منم همینجوری ی دفعه خیلیییی جوش زدم واسه من امپول نزد فقط سه ماه ماهی ده روز قرصشو خوردم خوب شدم خداروشکر دیگه سونوم نگرفتم

[گاهی گمان نمیکنی،ولی خوب میشود🌿🌺●●●]
مثلا ماه های دیگه فوقش یه هفته عقب میوفتاد ولی الان ۲ ۳ ماه میشه تا ۲۰ روز طول میکشه اوندفعه هم امپ ...

احتمالا تنبلی داری.منم اینجوری شده بودم.جوشهای وحشتناک،ریزش مو،بزرگ شدن شکم،نفخ قبل پریود،پریود کم حجم.رفتم دکتر سونو کرد گفت تشخیص من pcoهست☹