2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 72 پست

منم بیدارشدم و نماز خوندم

الان هم تو رختخوابم واسه بقیه خواب

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم از درد کمر بیدارم دیسک دارم زنگ زدن گفتن.پدر شوهرم به رحمت خدا رفته منم نمیتونم برم رو تخت افتاد ...

خداوند رحمتشون کنه روحش شاد

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
نمیدونم عزیزم منه خاک برسر هرسری رفتیم خونه مامانم برگشتنی بچهام مریض میشن شانس ندارم 

چقدمامادراسختی بکشیم آخه😭انشاالله زودخوب شن گلم❤️

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
قربونت عزیزدلم ❤ نمیدونم خواهر رفتم خونه مامانم اومدم مریض شدن فکر کنم مسموم شدن

الهی بلا ازشون دور باشه❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یه کم صبر کن اثر میکنه یه سوال دارم،جدی جدی بعد ازدواجتون دیگه خونه مامان باباتون راحت نیستید که بر ...

نه دیگه ببین یه جوری غریبه میشی انگار حالا بعضیا هم اینطوری نیستنا

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
چقدمامادراسختی بکشیم آخه😭انشاالله زودخوب شن گلم❤️

خیلی خودمم حالم خوب نیس الکی نیس میگن بهشت زیر پای مادراس ان شاءالله هیچ مادری مریضی بچشو نبینه 

فداتشم ممنون از دعات عزیزم 😘😘😘

خیلی خودمم حالم خوب نیس الکی نیس میگن بهشت زیر پای مادراس ان شاءالله هیچ مادری مریضی بچشو نبینه  ...

خواااااهش گلم🙏

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘