2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 72 پست
نه دیگه ببین یه جوری غریبه میشی انگار حالا بعضیا هم اینطوری نیستنا

نگو توروخدا اینجوری من دلم میگیره

الان عقدم،وقتی فکر میکنم همه کاره الان خودمم و همه چیز به اختیار منه ولی وقتی برم دیگه اینجوری نیستم حالم بد میشه😔😔😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میخوام جارو برقی بزنم الان نمیشه که 

بگیر بخواب بابا خواب صبح خیلی میچسبه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
مرسی عزیزم همچنین از گل پسره خودت❤❤❤

💚🧡❤💜💙

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خب هزارتا کار دیگه هست کم سر و صداتر اونارو انحام بدید میخام هرجور شده همه رو بیدار کنم.بخدا زود بی ...

😂😂😂😂😂آره می‌دونم اما شب مهمونی دعوت م الان یکم نخوابم خیلی خسته میشم شب واسه اونه وگرنه دو سه ساعتی کار دارم

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
😂😂😂😂😂آره می‌دونم اما شب مهمونی دعوت م الان یکم نخوابم خیلی خسته میشم شب واسه اونه وگرنه دو سه س ...

باشه پس اجازه دارید یک ساعت دیگر هم بخوابید😂😂😂

ایشالله تنتون سالم باشه

خوش بگذره🤗 

نگو توروخدا اینجوری من دلم میگیره الان عقدم،وقتی فکر میکنم همه کاره الان خودمم و همه چیز به اختیار ...

ببین اونجوری که فکر میکنی اصلا نیست یه ذره ادم تغییر میکنه حالا خیلیا اصلا اینطوری نیستن ولی درکل خیلی شیرینه خونه بابا من که هرچی بمونم سیر نمیشم☹️😁

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
شیر میدم 

اوخی جیگرم نوش جونش😍😍😍😘😘 جای من دستشو ببوس حتماااا

اوخی جیگرم نوش جونش😍😍😍😘😘 جای من دستشو ببوس حتماااا

😍❤️ باشه

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
ببین اونجوری که فکر میکنی اصلا نیست یه ذره ادم تغییر میکنه حالا خیلیا اصلا اینطوری نیستن ولی درکل خی ...

منم میخام جزو اون دسته باشم که با پررویی هیچ تغییری نمیکنن😂😂😂مثل سابق همه کاری میکنم

هر روز میام

هرچی بخام میخورم،میپزم،میشکنم،جابجا میکنم،....کسی حق نداره بگه بالا چشت ابرو ها

خلاصه با دنیا دعوا دارم ها

آخه من میخام از خونه مامان بابام برم😔😔😭😭😭😭😭

دیوونه شدم

خیلی سخته

چطور عادت کردین؟

منم میخام جزو اون دسته باشم که با پررویی هیچ تغییری نمیکنن😂😂😂مثل سابق همه کاری میکنم هر روز میام ...

عزیزم 😂😂😂 ببین فاصله خونه من تا خونه مامانم یک ساعته 

یک ساله عروسی کردم اصلا برام سخت نبود ولی حالا مامانم اینا تابستون میخان برن اصفهان زندگی کنند بخاطر داداشم هرموقع میام برمیگردم تا برسم خونه خودم فقط گریه میکنم اخه برن من دیگه هیچکسو اینجا ندارم😭😔😔😔😭😔😔 اونموقع فاصله هفت ساعت میشه