2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 72 پست
سلام عزیزم همچنین  بخاطر درد پریودی مریضی بچهام فعلا بیدارم تا ببینم بعدا چه خاکی تو سرم بریزم ...

انشالله خوب میشن

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم همچنین  بخاطر درد پریودی مریضی بچهام فعلا بیدارم تا ببینم بعدا چه خاکی تو سرم بریزم ...

چرامریضن؟

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
خب پاشو یه آب جوش بیار با دارچین و زنجبیل یه کیسه آب گرم برو جلو بخاری و در آخر یه مسکن

اخه خونه مامانمم نمیخام کسی بدخواب شه فقط یدونه مسکن خوردم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
اخه خونه مامانمم نمیخام کسی بدخواب شه فقط یدونه مسکن خوردم

یه کم صبر کن اثر میکنه

یه سوال دارم،جدی جدی بعد ازدواجتون دیگه خونه مامان باباتون راحت نیستید که برید مثلا الان آبجوشی چیزی بیارید؟؟؟؟

خدا بد نده؟؟

بچه هات چرا بیمارن؟

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منم مامانبزرگمو کشتم بیچاره رو😐

ببین این ماه وحشتناک بودم من به ترک دیوارم گیر میدادم اخر شوهرم اوردم خونه مامانم 😂

پشتم درد می‌کنه میزنه به گردنم

اخیر عزیزم انشالله خوب میشی