2777
2789

من دارم خیلی حساسع باید خیلی مواظبش باشی و بهش برسی اگ برا سرگرمی بچه میخای نگر چون خرگوشا خیلی حساسن و ممکنه از ترس سکته کنن

اگه برا خودته باید خیلی خوب ازش نگداری کنی

دسشوییشونم به هیچ عنوان بو نمیده

البته من زود به زود زیرشو تمیز میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم خیلی حساسع باید خیلی مواظبش باشی و بهش برسی اگ برا سرگرمی بچه میخای نگر چون خرگوشا خیلی حساس ...

آخه تو آپارتمان هستیم بزارمش تو بالکن آپارتمان خوبه؟

آخه تو آپارتمان هستیم بزارمش تو بالکن آپارتمان خوبه؟

نه تو بالکن تو این فصل خوب نیست البته اگه جاش رو گرم نگه داری اوکیه یه خونه ی چوبی یا پارچه ای بندازی رو قفسش یا با پلاستیک دور قفسش رو بپوشونی.

چه نژادی میخوای بگیری عزیز؟

اگه لوپ میخوای بخری باید بگم خیلییی بازیگوش تر از خرگوش های عادی هستن یعنی حداقل یک ساعت در روز باید تو خونه بگردونیش و باهاش بازی کنی و نازش کنی که احساس تنهایی نکنه و افسرده بشه 

خرگوش های دیگه هم همینن ولی لوپ یکم حساس تره 

عزیز دلم من خیلی نمیتونم تایپ کنم درس دارم تایپ کردنم هم کنده تقریبا من کلی جواب سوالاتت رو میدم اگه میخوای بیشتر بدونی و قصدت برای خرید خرگوش قطعی هست من و تگ کن شماره ام رو بهت بدم ویس بفرستم برات تو تلگرام یا واتس اپ 

..

اول اینکه از کجا میخوای بگیری؟حواست باشه خرگوشی که میخوای بگیری سالم و سرحال باشه حضوری بگیر از پیج اینا سفارش نده 

نگهداریش تقریبا سخته خصوصا اینکه جاش رو بزرگ انتخاب کنی من تراسمون رو بستم با پلاستیک فشرده یه خونه چوبی بزرگ هم براش گذاشتم بعد آنقدر شیطونه دائم تو تراس رو میگرده چیز جدید پیدا کنه😍😂یکم به هم می‌ریزه اگه تو قفس کوچیک نگه داری از اون آماده ها کارت نصف کمتر میشه ولی درست نیست طفلک گناه داره تو یه ذره جا زندگی کنه که اگه خدایی نکرده مجبور شدی اونجوری نگه داری باید تو خونه یک ساعت بزاری راه بره بدوه که مریض نشه 

بو هم جیشش بود میده که اگه ظرف دستشویی بگیری کارت خیلیییییی راحت میشه همیشه باید یونجه خشک در اختیارش باشه خیلی میخوره زیادم دستشویی می‌کنه من تقریبا هر دور روز یه بار ظرف جیشش رو تمیز میکنم که واقعا کاری ندارم ولی اولاش یه جای دیگه جیش میکرد خیلی اذیت میشدم تا تمیز کنم چون جیششون خیلی بو میده 

ماده و نر هم فرقی ندارن اون قضیه پریود شدنشون به اون صورتی که میگن کاملا اشتباهه.

من ماده داشتم خیلی مهربونه تر و حرف گوش کن تر بود ،روی خونش حساس بود خیلی نمی‌داشت تمیز کنم طفلک گاهی حاملگی کاذب داشت که خودش رو اذیت میکرد فقط(موهاش رو میکند برای بچه هایش لونه درست میکرد😭)..و اینکه ماده به خاطر سرطان هایی که داره باید عقیم شه

مرسی که الان دارم خیلییی بازیگوش تر و یاغی تره😍😂اصلا به پشمشم نیستم ،حساسیتش رو خونه کمتره بهتره که عقیم شه ولی نشه کمتر از ماده ممکنه آسیب ببینه 

ولی یه مسئله ی بدی که داره سن بلوغش هست که خیلیییییی با پات میپیچه برای رابطه ی جنسی😑که اونم اگه محل ندی از سرش می افته و تقریبا یادش میره 

با همه اینا من انتخابم نر هست چون پر پر شدن ماده ام رو دیدم خیلی اذیت شد):ترسو تر بود 

و یه چیز دیگه عزیزم حتماااااا یدونه بگیر دوتا اشتباه محضه چون خیلی بچه می آرن..

یدونه بگیر هم اون زندگی کنه هم تو اذیت نشی 

چقدر زیاد گفتم🤭😂

نمیخوام بدون آگاهی بخرید چون برخلاف تصور عموم این حیوون ها هم مثل سگ و گربه نیاز به نگهداری دارن. احساسات دارن نمیشه بخرید بعد چند وقت ولش کنید):

حتما اگه قصدت برای خرید خرگوش جدی هست من و تگ کن که بهت ویس بدم که دقیق چیکار باید بکنیم من یه سری چیز ها خریدم که اصلااا به دردم نخورد فقط پولم رو دور ریختم 

باشه عزیزم ؟حتما اگه خواستی بخری نگم کن شماره بدیم یا آیدی که برات توضیح بدم 

بو هم جیشش بود میده که اگه ظرف دستشویی بگیری کارت خیلیییییی راحت میشه همیشه باید یونجه خشک در اختیار ...

این که میگن‌ خرگوش نحس هست تو خونه راسته؟رزق وروزی کم‌میکنه؟

این که میگن‌ خرگوش نحس هست تو خونه راسته؟رزق وروزی کم‌میکنه؟

وای نه اصلا!برای ما خیلی هم پر برکت بوده بس که حس خوب بهمون میده.

کلا هر انرژی ای به هر کی بدی بهت برمیگرده

سرچ کن تاریخچه نحسی خرگوش بخون

یا تاپیک خرگوش نحسه من رو بخون