2777
2789

خیلی حالم بده خیلی خیلی خستم 

پسرم به شدت بازیگوش و شره خداحفظش کنه برام عاشقشم اما گاهی وقتا واقعارکم میارم 

شوهرم سرکاره زیاد نمیرسه کمکم کنه 

بچمم اصلا نشست نداره همش درحال بریزو بپاش وخراب کاریه خیلی پسره شیرین و عزیزیه اما درواقع داره با خرابکاریاش دیوونم میکنه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اینو میگم ولی بیش فعالی نداره؟؟؟ اگه داشته باشه باید از کوچیکی دنبال باشین

چون گفتی اصلا نشستن نداره گفتم

ببخشید ناراحت نشی ها

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

خیلی شوهرم گفت خدمتکار بگیر یه روز دورتو جمع کنه اما نمیتونم حس خوبی به اینکارندارم 

واینکه من هرشب خونه تکونی میکنم صبح خونم شهره شامه 

یک نفر بیاد خونم واقعا فک میکنه بمب خورده  تو خونم 

اتاقم ک شرمنده تویلس هرکارمیکمم مگه درست میشه اوووف

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

صبور باش سعی کن تایمی رو پارک ببریش تا انرژیشو با دوستاش تخلیه کنه خیلی موثره با هم پیاده روی برین یا کلاس ورزش یا شنا و... 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
ببخشید اینو میگم ولی بیش فعالی نداره؟؟؟ اگه داشته باشه باید از کوچیکی دنبال باشین چون گفتی اصلا نشس ...

نمیدونم واقعا 

نمیدونم واقعا 

من اینجا خوندم یکی میوفت من بچگی بیش فعال بودم مادرم نفهمیده الان مشکل دارم... لطفا شما هم پیگیری کن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نمیدونم واقعا 

من شماره مشاور کودک برات میفرستم

تلفنی زنگ بزن مشاوره بگیر 

عالیه واقعا اگه بیش فعال هم باشه میگه چکار کنی

خانم عالمی09378717536

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

خیلی خیلی بازیگوشه با بچه ها خیلی دوست داره بازی کنه 

خیلی اجتماعی هس 

اما وقتی بایه بچه بازی میکنه اگه بچه مثلا مقاومت کنه دربرابر بازی کردن باهاش ینی نخواد که با پسرم بازی کنه این پیله میکنه که پاشه اخرم موهای بچه رو میکشه 

بچم یک سالو نه ماهشه خیلی کوچیکه اما واقعا خیلی خجالت میکشم حالا پسرم گرچه واقعا برا اینکه بازیکنه اینکار بکنه اما من خجالت میکشم

من شماره مشاور کودک برات میفرستم تلفنی زنگ بزن مشاوره بگیر  عالیه واقعا اگه بیش فعال هم باشه ...

ممنون پیش فعال ینی چکاره؟ 

پسرم میدونی اصلا علاقه به وسایلای خودش نداره همش میخواد قابلمه  وظرفام بکشه وسط پزیرایی با جارو برقی و اتو اینچیزا بیشتر بازی میکنه خیلی کم تی وی تماشا میکنه 

همش دنبالمه خیلی خستم

عزیزم شبا قبل خواب خونتو جمع و جور کن صبح که بیدار میشین در اتاقارو قفل کن چندتا اسباب بازی که علاقه داره براش بیار توی پذیرایی اینجور حداقل اتاقا مرتب می مونه و نمیتونه زیاد اسباب بازی ریخت و پاش کنه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔