2777
2789
عنوان

خواستگاری سنتی هنوزم هست ؟؟

509 بازدید | 41 پست

همه میگن دیگه تموم شده این چیزا پس تکلیف کسایی که اهل دوستی نیستن حالا یا به دلیل لینکه زیاد اجتماعی نیستن یا اعتقاد محکمی دارن چی میشه

❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما همه ازدواج های اطرافمون سنتی بوده 😐😐

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 

بله هست... من هفته پیش دو تا داشتم همزمان..

ولی خب میترسم از ازدواج سنتی..

از ی طرفم دیگ نمیتونم کسی رو بخوام 😑

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

هست نگران نباش

پسر دایی من هزار جور دوست دختر داشت. حتی باهاشون مسافرت میرفت.

دو هفته میش رفته خاستگاری سنتی.😄

همدیگرم پسندیدن.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اره هست😐

باردار نیستم 💕 ‼️تخفیف ویژه‼️محصولات نانو سان آلمان 🥳🥳🥳🔵 تمامی محصولات بدون بو و آسیب می‌باشند🔵 مناسب برای مامان های باردار ، افراد با ریه های حساس و...فرصت را از دست نده 💃💃💃💃💃همین حالا با شماره ی زیر تماس بگیر یا توی واتساپ پیام بده 🤩🤩🤩🤩 👇👇👇👇👇09130540112😎 خالقی هستم ، نماینده ی رسمی شرکت ، در خدمت شما