کل ایران که فقط شهرای بزرگ نیست همه پیش از خواستگاری با هم آشنا باشن!!
ضمن اینکه مردای ایرانی ژن خاص خودشونو دارن... اون پسری که پیش از خواستگاری با چند نفر بوده، بازم ترجیحش به خاستگاری سنتیه
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
عزیزم دیگه خواهر خودم رو میدونم دیگه 😐 بعدشم خانواده ما تقریبا مذهبیه و فکر نمیکنم کسی دوست پسر دا ...
خواهر خودت رو میدونی ولی پسر خاله رو ک نمیدونی دختر عمه رو ک نمیدونی کلا نمیشه تعمیم داد به کل فامیلتون هر خانواده ای مذهبین حتما بچه هاشونم مذهبی نیستن من دیدم دختره خانواده اش مذهبی اینا ولی خودش تو فاز دوس پسر بازی
تلفیقی از سنتی و به روز از نظر من خیلی عالیه یعنی خانوادها موافق باشن در جریان باشن باهم رفت و امد داشته باشن بعدش نامزدی و عقد اینطوری بنظرم از سرخود و تنهایی تصمیم گرفتن یا مث قدیم ک بعضیا بعد عقد همو میدیدن خیلی بهتره
خواهر خودت رو میدونی ولی پسر خاله رو ک نمیدونی دختر عمه رو ک نمیدونی کلا نمیشه تعمیم داد به کل فامیل ...
عزیزم روابط خانواده ما خیلی مستحکمه 😅
مطمئنا چیزای مخفی و خصوصی هم داره هر خانواده ولی خب خیلی ما از هم همیشه با خبریم و اینا
و جوری هستیم که نوه عموی مامانم برای من مثل خواهره 😂
ولی بازم حرف شما درسته
لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺/ تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗⚡ / عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂 / خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑