2777
2789

دیشب خواب دیدم خونه کسی هستم که انگار مثل عقب مانده ذهنیه و خوابیده حواسش به من نیست.. تو خونش قدم میزدم و دیدم کف خونه و باغچه و کف حیاط جاهایی مثل اینکه خاک رو کندن و دوباره پوشوندن. کنجکاو شدم خاکها رو زدم کنار و دیدم زیر همه اون خاکها جسد هست. و اون ادم اینا رو کشته و توی خونش دفن کرده شاید پنج شش نفر یا بیشتر. از صحنه هایی که دیدم حالم بد شد ولی ازش نمیترسیدم. خواستم از خونش بیرون برم که یه گربه اونجا دیدم رفتم کنارش گربه ازم پرسید ببین من یه چشمم کور شده یا نه. نمیدونم چرا تعجب نکردم حس کردم اونم میخاد از اون خونه بره . بهش گفتم نه چشمت طوری نشده😥

بعد داشتم میرفتم که گربهه پرید جلوم و غرش کرد از خواب پریدم... از صبح این خواب مسخره اعصابمو خورد کرده . شبیه کابوسهام نبود اصلا

کلاس مجازی تمامی لاینهای زیبایی با نازلترین قیمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد عجیب منم یه خواب وحشتناک دیدم

خواب دیدم ما و خانواده عموم و عمم سر یه میز نشستیم منتظریم غذا بیارن کله پاچه انسان بود😳اونا یکم خوردن ولی من نخوردم بعدا که پیگر شدن تو یه زیر زمین که انگار از وسط زیرزمینه داشت جوب اب رد میشد همینطوری عین گوسفند ادم کشته بودن و سرشونو قطع کرده بودن جسداشون افتاده بود خود قاتل هم اونجا بود😱

تیکر بارداری نیست...چالش حرف ناشناس
چقد مثل من خواب میبینی...منم دیشب خواب عجیب غریب میدیدم....

جدی؟ تعریف میکنی .  من سرچ کردم نوشته درد و رنج زیادی تحمل میکنی که واقعا همینه چون مادرم فوت شده و نگران همه اعضای خوانواده هستم 😞

چقد عجیب منم یه خواب وحشتناک دیدم خواب دیدم ما و خانواده عموم و عمم سر یه میز نشستیم منتظریم غذا بی ...

وای موهای تنم سیخ شد توام صدقه بده😖

چقد عجیب منم یه خواب وحشتناک دیدم خواب دیدم ما و خانواده عموم و عمم سر یه میز نشستیم منتظریم غذا بی ...

من وقتی این خوابو دیدم تمام کسایی که از اون کله پاچه خوردن تو واقعیت بیمارستان بستری بودن و حالشون خیلی بد بود کرونا داشتن

تیکر بارداری نیست...چالش حرف ناشناس
جدی؟ تعریف میکنی .  من سرچ کردم نوشته درد و رنج زیادی تحمل میکنی که واقعا همینه چون مادرم فوت ش ...

یه قسمتشو میگم....خواب دیدم انگار زمان جنگه دخترم کنارم تو یه اتاق تاریک دراز کشیدیم ک بخوابیم دیدم گفتن موشک زدن ...دیدی هواپیما از بالا سر ادم رد میشه چه صدای بدی داره؟همون صدا انگار تو مغزم بود انگار سرم داشت از جا کنده میشد با اون صدا با خودم میگفتم برگردم دخترمو بغل کنم یا گوشامو بگیرم میگفتم حتما دخترم از ترس مرده 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
من وقتی این خوابو دیدم تمام کسایی که از اون کله پاچه خوردن تو واقعیت بیمارستان بستری بودن و حالشون خ ...

همون کرونا بوده اون شکلی دیدی احتمالا ممکن بوده ازشون بگیری ولی نگرفتی. منم هشدارها تو خوابهام اینجوری ترسناکن

تعبیرش اینه که یکی دل پنج نفر رو شکسته ولی روی اینکارش پوشش گزاشته فضای دلگیری توش هستی که میخوای بیای بیرون ولی همراهی نداری کسی رو همراه خودت میخوای بدونی ولی اون نفر خودش هم حالش خوب نیست و از تو میپرسه و میخواد درکش کنی ولی تو نمیتونی درکش کنی.

یه قسمتشو میگم....خواب دیدم انگار زمان جنگه دخترم کنارم تو یه اتاق تاریک دراز کشیدیم ک بخوابیم دیدم ...

اون صدا رو منم بچگیام تو خواب زیاد میشنیدمو وحشتناکه . خیلی بلند و خیلی کشدار انگار تمومی نداشت..

تعبیرش اینه که یکی دل پنج نفر رو شکسته ولی روی اینکارش پوشش گزاشته فضای دلگیری توش هستی که میخوای بی ...

اره همینه وقتی خوندم تعجب کردم انگار که از زندگیم خبر داشتی و اینا رو نوشتی .واقعا درسته مرسی