بچه ها من با یکی در ارتباطم که داره عضو سپاه میشه قراره کارش که اوکی شد بیاد خواستگاری،اما شنیدم قبل ازدواج باید بگن که از طرف سپاه خودشون بیان راجب دختر تحقیق کنن و چادر واسشون خیلی مهمه،من چادری نیستم یعنی بهش اجازه ازدواج نمیدن؟
فقط اینو میگم با سپاهی ازدواج کنی نمیتونی به جز چند تا کشور بری کشپر های دیگه ها
ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم. به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست. بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم. اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
اگه بخاطر این میپرسید که ایشون سپاهین و احتمالا به اعتقاداتشون خیلی پایبند باشن و من شاید ازین لحاظ باهاشون تفاوت داشته باشیم اینطوری نیس.از نظر اعتقادت و موقعیت اجتماعی هم کفو همیم،هم دانشگاهیم بوده میشناسمش،،فقط یکم اختلاف فرهنگی داریم چون از اصالتمون یکی نیس راجب اونم به تفاهم رسیدیم فقط مشکل همین حجابه واسه سپاه
عزیزم فعلا از ارتباط ما خانواده ها خبر ندارن ،منم تا الان هیچوقت چادر سر نکردم پوششم اونطوری نیس،نمیتونم تا ایشون نیومدن خواستگاری یهو تغییر کنم😑از طرفی ایشونم واسع خواستگاری باید سپاهو در جریان بزارن
گلم عموتون قبل اینکه سپاهی شه ازدواج کرده بود؟ میخوام بدونم واسه خواستگاری تحقیق کردن راجب خانومش از ...
نه سپاه کار میکرد که ازدواج کرد
تحقیق فک نکنم کرده باشن
کلا زن عموم از اون خانوماس که خیلی به قر و فر میرسه
ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم. به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست. بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم. اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻